Elif2143 Aslan10 kız bekliyordum. Sanki erkek cocugum olunca kendımk kötü hissedecek gibi oluyorum ama onu cok sevıyorum. Sızlerde böyle hıssettınızmı asırı kaygılıyım. Korkuyorum hamılelıgın her aşamasından
Snjsid839-_ Mustafaalpereninannesi merhabalar bende 15 +4 üm halsizlik yorgunluk baş dönmesi oluyor prilam olmadan zaten duramıyorum gerçekten zor
Ilba_34 Aslan10 bende 18+6 yım mide yanmasıyla ve istifralar devam onlar olmasa daha rahat geçecek de 🤷🏻♀️😪 yorgunluk çok yok şükür ama yürüyen ateş gibi geziyorum 😂
Aslan10 Elif2143 hayır her zaman erkek çocuğum olacağını biliyordum başından beri oğlum olacak dedim ben öyle de oluyor tam tersine çok mutluyum babası gibi çok şefkatli pamuk kalpli biri olacağı için inşallah herseyi babasına benzer burnu hariç 😂😂😂
Aleynamom Mustafaalpereninannesi bizde bugün 17+0 olduk hamilelikten önce 1 kere terlediğimi bilmem sıcaklar beni mahvetti su gibi oluyorum oturduğum yerden onun dışında güzel gidiyor bide bulantilarim tamamen geçerse süper olucak 🙈😍♥️
Ilba_34 Aslan10 bizimki de direk ultrasonu koyduğu gibi bacak arasını gösterdi de burada öyle olup değişen olanları okuyunca biraz tereddütteyim😁
Badesi 19+0 dayız bugün itibari ile şuanlık ara ara vuran hafif kasık ağrılarım ve deli gibi iştahım var🙄 ilk hamileliğim kanamalarla geçen ilk haftalardan sonra progrstan desteğiyle sorunsuz devam ediyoruz Allahın izniyle🥰 kızım olacak🧚♀️
Melodimm Mustafaalpereninannesi 20 hafta♥️Herkese selam.Bebek haraketlerini tam hiss etmiyorum.Bazen sanki vajinama vuruyor gibi.Orda baskı oluyor çünki.Ara sıra gelen duygusallik var.Birde yorgunluk.
Mustafaalpereninannesi Melodimm Melodimm yaaa bende 15 te ara ara hissediyorum ama çok sık değil tabiki bakalım oğlumu çok erken hissetmistim bunda nasıl olacak bilmiyorum baskılar banada oluyor
AleynaResul Melodimm kişiden kişiye değişiyor demekki bu aramızda çok fark yok ama biz resmen tekmelerle savaşıyoruz o kader net ki kameraya çekince bile gözüküyor 😃
IremTncg Caglaaats benimde 15 haftalık dediğin gibi belimden bacağıma ağrı giriyor bazen bacağımı kaldıramıyorum bazen oturamıyorum ama bel fıtığı olduğunu düşünmüyorum genellikle böyle ağrılar oluyormuş
myprincessgirl 16+6 iki gün önce cinsiyetini öğrendim çok şükür bir kızım olacak Allah ın izniyle kasık ağrım var bazen bacağıma vuruyor halsizlik ve bulantı yok sadece çok sıcak hiç bir sey yiyesim gelmiyor