Mustafaalpereninannesi Nasıl gidiyor arkadaşlar sıcaklardan ben başımı kaldiramiyorum 15 haftalık olduk yorgunluk hatsafada iyice pert oldum oğlumda böyle degildim ben bunda bir miskin oldum ki anlatamam nasıl gidiyor sizde neler yapıyorsunuz
Karanfill Mustafaalpereninannesi 17+6 dayız. Halsizlik ve baş dönmesi oluyor bazen. Başka sıkıntım yok şükür.
Aslan10 Mustafaalpereninannesi 18+6 dayız zor gidiyor kafamı kaldırasim yok çok halsizim ara ara karın ağrım ve mide bulantısı oluyor 🥺
Sonsuzzz Mustafaalpereninannesi 19+0 girdik 🫠💕 hepsi geçti tüm halsizliğim yorgunluğum mide bulantım kusmalar 18-19 haftada son buldu çok şükür Ocak 15 doğum dendi 😊
Minigimvebiz Mustafaalpereninannesi 16+2 aynı durumdayız. Bazen kolumu kaldırasım gelmiyor. Benim de bir oğlum var onun doğumu mayistaydi yani hamileligimde yaz görmemiştim bunda böyle olmam sıcaktan galiba diyorum. İnşaallah sonu kışa geliyor da sonu iyi olur diyorum. Yoksa hem o kadar ağırlaşıp hem de böyle halsizlik devam ederse çok zorlanirim. Cinsiyetini henüz öğrenmedik. Ama 12+3 ken bacak arası boş erkek olsaydı görünürdü yine de kesin konuşmayayım demişti doktor. Pazartesi günü yine randevum var bakalım belki o zaman öğreniriz.
Hilalshnn 17+4 teyiz yorgunluk halsizlik gecmeyen bacak kalca ağrıları ile tam gaz devam :) aşırı sıcak Kasım’da çıkacağım izne sabırsızlıkla gün sayıyorum
Ilba_34 Aslan10 bende 18+6 yım mide yanmasıyla ve istifralar devam onlar olmasa daha rahat geçecek de 🤷🏻♀️😪 yorgunluk çok yok şükür ama yürüyen ateş gibi geziyorum 😂
Elif2143 17+1 iz Cinsiyetimizi öğrendık bel agrısı bendede var asırı sıcaklıyorum allahtan klıma var. Bırazda endıselenıyorum. Bebek nasıl olcak nasıl bakcam diye bu arada erkek olcak bebegım
Caglaaats 15 olduk benim de bacağa vuran bi bel ağrım var sanırım fıtık başlangıcı ne olacak son aylarda bilmiyorum 🫠
lilasmom_ Caglaaats o ağrılar magnezyum eksikliğinden olabilir isterseniz soda için ya da bitter çikolata. Bana iyi gelmişti
IremTncg Caglaaats benimde 15 haftalık dediğin gibi belimden bacağıma ağrı giriyor bazen bacağımı kaldıramıyorum bazen oturamıyorum ama bel fıtığı olduğunu düşünmüyorum genellikle böyle ağrılar oluyormuş
Mustafaalpereninannesi Minigimvebiz oğlumu kışın doğurdum o kadar rahat ki kış doğumu bu da kısa gelicek çok mutluyum bu konuda
lilasmom_ 15+5 benim de. Daha cinsiyet öğrenemedik devlet hastanesinde doktorlar çok ketum davranıyor, nasipse haftaya özele gideceğim. Prilamdan mıdır nedir mide bulantısı vs yok, aşırı güneşte dışarı çıkmıyorum ama egzersiz yapıyorum evde iyi geliyor😊
Mustafaalpereninannesi lilasmom_ evet ya benimkinde gördü söylemedi bekleyelim dedi pazartesi gel dedi gidicem inşallah