Hulya00 Merhaba anne ve anne adayları bu hastanede dogum yapmış yada kontrole gidenler bana biraz hastane ilgilisi ve doktor önerebilir misiniz ?
Zeynepali Hulya00 ben gidiyorum memnununm dr. Hepsi birbirinden iyiler randevu sikintiisi oluyor surekli farkli dr. Gidiyorum oyuzden ama kac haftaliksinz 28. Den snra almiyorlar
Hulya00 Zeynepali evet duymuştum ben şu an 6+5 im normalde özele gidiyorum oranında yeni dogum ünitesi olmadıgı için en yakın ve iyi olarak duydugum sami ulus var 15 gün sonra gidecegim sami ulusa evet randevuları çok şey sabah 8 e hiçbir doktorun boş degil hep dolu bende doktor olarak kime gidebilirim ilgileri nasıl merak ettim bide doguma sürekli gittigin bi doktor varsa girmeme ihtimalide varmış
Zeynepali Hulya00 evet ama cidden 34 haftaligim hep farkli dr. Giddim hicbirnden de rahatsiz olmadim yani
Mkk Hulya00 ben bikere oğuz hocaya gittim çok memnun kaldm çok iyi dinleyen ve anlatan bi doktor bikerede fatih hocaya gitmiştim oda çok iyiydi . Hilmi yıldırım die bi doktor var onada çok iyi diyorlar ama ben gtmedm hiç randevusunu yakalayamıyorum .
Mkk Zeynepali aynen herkez aynı şeyi sölüyo bende gittiklerimden hep çok memnun ayrıldım . İstediğimiz doktorla konuşup doğuma girmeleri için bişey yapabiliyor muyuz ki bilginiz var mı ? Yoksa km denk gelirse o mu giriyo doğuma
Zeynepali Mkk bnce kim denk geliyorsa o giriyor bn hilmi yildirimi cok begendim cok espirili cana yakin bir dr. Inslh siz girersinz dedim inslh dedi bomba ekibim var bnm falan deyip güldü
Mkk Hulya00 girmedm ona hiç bende 11inde boşum o güne bakıyordum şmdi randevu aliim die bi ismail burak var bide nusret şanay die bi doktor var hangisine alsam bilemedim
Hulya00 Zeynepali haha ☺️ İnşallahh Rabbim gönlümüze göre versinn ne diyelimm bende ilk randevumu albilirsem hilmiye yada ismail gültekine alırım 😁 erkek doktorlar mı yoksa bayanlar mı sizce ?
Zeynepali Hulya00 baska yere gnderiyorlarr... galiba inslh ole bi sikinti yasamayiz of zaten yaklasti
Hulya00 Zeynepali haha 😁 valla ilk gebeliğimde gülhaneye gidiyodum ordada yaşlı bi erkek doktora girdim hiç memnım kalmadım ne güler yüz ne bişey sonra zaten nasip olmadı malesef bu hamileligimdede bakalım bi erkek doktor nasıl ilgilenecek 😁
Hulya00 Zeynepali inşallahh olmazz yaa çok kötü öylede odurumda zaten bi büyük dogum alır herhalde o durumdada başka hastane alacagını sanmıyorum