Nslhn_dyg Hatice--- Bnde 2 doktordan duyayım aman net olsun falan diyorum hep çok iyi anlıyorum sizi 😂 şuan tam kaç haftalık sizin
Hatice--- Nslhn_dyg suan 7 olduk ama ultrasona göre 6 bakalım randevu saatini bekliyorum ne diyecek pek umudum yok geç döllenme olduğu için
Nslhn_dyg Hatice--- hiç düşünmeyin öyle bnm de şuan 7+0 görünüyor ama 6+3 ultrasona göre tam net söylememem ama yine de öyle görünüyor dedi doktor
babecoming Bu belirtiler cok değişik ya benim de bir fena oluyorum, bir iyi oluyorum Allah hepimize hayırlı bir gebelik dönemi nasip etsin🌸😀
Hatice--- 1vldndyrki muayene oldum canım geç döllenme olduğu için normlde 7 haftalık olduk ama 6 hafta olarak devam ediyoruz minnacıkti haftaya tekrar gideceğim ben bebeği görüyorum dedi bende gördüm gösterdi alttan bakalım yada haftaya gel dinleyelim kalp atışını dedi alttan istemedim haftaya inşallah
1vldndyrki Hatice--- çok sevindim 🙏🏻😊 hayırla devam etsin inşallah. Ben de regl gecikmesi yaşıyorum fakat daha önce kötü gebelik süreçlerim oldu düşer vs diye doktora gitmiyorum bakalım benim de sizin gibi belirtiler bir gidip bir gelince korkuyordum bana da umut oldunuz ben bir hafta daha beklerim ya nasip 🙏🏻 ben ve benim gibi bekleyen çok anne Adayı var bizlere dua et lütfen ♥️ çok güzel bir gebelik süreciniz olsun inşallah 🙏🏻
Hatice--- 1vldndyrki rabbim isteyip dileyen herkese bu duyguyu tattırsın siz de korkmayın benimde çok kötü süreçlerim oldu rabbim bir yerden sonra hem umudu hem gücü veriyor Gidip gelen belirtiler için hiç korkmayın dedi tamamen hormonalmiş İnşallah sizde güzel sonuçlarla döneceksiniz ne kadar beklenirse o kadar iyi ama annelik duygusu işte dayanamadım ben 😄