Ebrarkubra fizikcianne sezeryanda ped bence depend dikişler gelirse sıkıntı olabilir hem de bu sıcakta
Rana26 fizikcianne depend kesinlikle aşırıııı rahat oluyo 😂 ped ve hastabezi olanlar rahat olmuyor ilk zamanlar kanama fazla geldiği için kanama azaldıktan sonra ped e geçersiniz ben öyle yapmıştım ikincidede nasip olursa öyle yapacağım
Seyma3534 Ebrarkubra ben depend kullandım mersin de. ve çok rahat. alttan giydirdi ablam eski depend in üstüne ve ben lavaboya kalktığımda kenarlardan yırtıp attım. sezeryan doğum yaptım bu arada. anestezi etkisi geçene kadar sonda ve hasta bezi vardı.
symag fizikcianne benimki normal doğumdu arkadaşımda doğum yapmıştı 3 tane hasta bezi verdi. İlk gün kullandım çok iyiydi. Rahat ettim ben. Gelip ebe kontrol ediyor zaten. Sonraki günler de ped kullandım.
Sere symag ilk başta yoğun geldi şimdi arada az geliyor arada da çoğalıyor. İlk doğumumda daha fazla kanamam olmuştu yine sezaryendi
Mrsfly fizikcianne aynı soruyu bende soruyorum kendime çabuk pişik olabilen bir bünyem var o yüzden sürekli saat başı ped değiştiriyorum normalde de. Ben her ikisinden alcam artık doğumdan sonra hangisi işe yararsa son isteyeceğim şey genital bölgeyle alakalı ek bir komplikasyon-.-
Ela_nur19 Normal doğumda da sezeryande de dikislerden dolayı rahat giyip cikarilmiyormus diyorlar öyle mi bide 80 kiloya hangi beden alınmalı sizce
Merve_tna fizikcianne ben ped kullanmıştım ilk doğumda birde e bebekten lohusa pedi almıştım ilk günler onu kullandım gayette güzeldi normal pedden daha büyük kanama ilk günler biraz fazka olduğu için çok işime yaramıştı sonrasında normal pede geçiş yaptım bence depend olmasada olur
M-Y2020 fizikcianne depens kolaylık açısından çok iyi oluyor ama bazı hastaneler şu an sezeryanda depente izin vermiyorlarmış �kisi de yanında olmalı bence
Benanneoluyorum fizikcianne Depend canım, sonra ped’e geçersin ilk bir hafta kadar yoğun bir kanama oluyor çünkü ped yetersiz kalabilir
Nerfemm fizikcianne fizikcianne ben ilkten hasta bezi kullandim çünkü karnina bastiriyorlar o aralarda fazla kan geliyor. 2. Gun pede gectim normal adet gibi gelmeye başladı
Feyzabeyoglu fizikcianne 10 gün falan depend kullandim ben Bu gebeligimde de alicam kesinlikle pedden daha rahat