alpmomm_ Berraeray1 büyük ihtimal biri tuttuğu için öyle bende de öyle oldu değer 51 59 olarak ilerledu korkma ilaçlarını bırakma
Berraeray1 alpmomm_ doktorda ilaçlarını bırakma dedi zaten içime su serptin bu süreçte kendimi yormadan günlük hayatıma devam edeyim mi yatayım mı?
Civcivinannesiii Berraeray1 uzmek istemiyorum ama saglikli gebelik degil gibi duruyo Hakkinizda hayirlisi olsun
alpmomm_ Berraeray1 ben çok ağlamıştım psikolojik olarak kendini yıpratma inan sonucu güzel olacak normal hayata devam ettim ben kendimi yormadan
Gul2769__ Berraeray1 korkma canım olabilir biyle şeyler geç döllenme olmuştur yeni yeni tutunuyordur bol bol ceviz ye pekmez iç kuru meyve kuruyemiş ye tutunmasina yardımcı ol ve ayaklarını kaldır yukarıya
Gul2769__ Berraeray1 senden de canım benim umarım bize o güzel müjdeli haberi verirsin🤲🏻ceviz yemeyi aksatma
Gul2769__ Berraeray1 canım kendini korkutma lütfen dua et elini karnına koy selavat getir Rabbimize sığın olacaktır müjdeli haberlerini bekliyoruz adetine kaç gün var
bitanemiz24 Mavimsii_56 mrhb şuan kaçıncı haftadasınız benim 7.gün 100 çıkmıştı duydunuz mu kalp atışını
Mavimsii_56 bitanemiz24 canım ben suan 14. Haftadayım 5. Haftada kese 7. Haftda kalp atısını duymustum😇
bitanemiz24 Berraeray1 inşallah Artış olur canım biri tutup diğeri tutmadıysa normal Artış olmuyor içini ferah tut
ikizprensesannesi @Berraeray1 Allah büyüktür canım dur bakalım hemen ümitsiz olma inşaallah tutunuyordur daha yeni kanda yükselir belki henüz erken biraz akışına bırakmaya çalış 🤲🏻