Gul2769__ Berraeray1 daha Yeni yeni tutunma aşamasında galiba ondan dolayı öyle çıkmıştır doktorunuzla görüştünüz mu
Berraeray1 Elif522834 7.3 ile öğrendim 2 gün sonra 15 oldu bi 2 gün sonra 20 olmuş aynı yerde yaptırıyorum
Elif522834 Berraeray1 dediğim gibi 2 gün sonra tekrar verin ama sonuçta artmış bazen ilk zamanlar yavaş artabiliyor. Kendinizi strese sokmayın iyi düşünün iyi olsun 🥰 transferin kaçıncı günü bu arada
Gul2769__ Berraeray1 korkma canım olabilir biyle şeyler geç döllenme olmuştur yeni yeni tutunuyordur bol bol ceviz ye pekmez iç kuru meyve kuruyemiş ye tutunmasina yardımcı ol ve ayaklarını kaldır yukarıya
Berraeray1 Elif522834 doktorda öyle söyledi ama Ben yarın yine gidip baktırıcam içim hiç rahat değil transferin 10. Günü
12Basakkk Bende dün transferin 8. Günü 6.91le öğrendim doktorum ne negatif dıyebilirm ne pozitif diyebilirim dedi inşallah düzenli artış olur yarın 10. Günüm🤲🏻
Mavimsii_56 Berraeray1 gec turunmuş ondan da olur bnm 7. Gün 108 cıkmıstı belki de bnm ilk gün tutundu ama senn gec tutunmuş da olabilir bi tanıdıgımda 9. 10 fln cıkmıstı yani normal bnce yarın deil de 2 gün sonra ver ara ver üst üste yapma
bitanemiz24 Mavimsii_56 mrhb şuan kaçıncı haftadasınız benim 7.gün 100 çıkmıştı duydunuz mu kalp atışını
alpmomm_ Berraeray1 büyük ihtimal biri tuttuğu için öyle bende de öyle oldu değer 51 59 olarak ilerledu korkma ilaçlarını bırakma
Zeynep_ze Berraeray1 belki ilk ikisi tutunmuş sonra biri düşmüş olabilir diğer tek tutunduysa iki gün sonrakinde düzenli artış olabilir