Ezel16 Gokturkk Olabilir.. Kimyasallarda bende böyle silik çizgi görüp 1 hafta sonra regli olmuştum kan değerlerim düşmüştü hemen .. En garanti kan testi vermen.. Hakkında hayırlısı olsun inşallah 🤲🏻😇
Mrvm005 Belki kimyasal olabilir. Belki dusuk tehtidli olabilir belkide gebe degilsindir. Testinde cizgi var gibi kan takibi yapman mantikli. 3 ay bnim ilk gebeligimde qdet kanamasi gibi kanamalarim olmustu o yuzden hakkinda hayirlisi olsun diyebiliriyorum canim
Gokturkk Mrvm005 yarın mutlaka doktora gitmem lazım Nisan ayında düşük yaptım çok istiyorum olmasını ama olursa inşallah sağlıklı olsun bu sefer
Ezel16 Gokturkk Kahverengi lekelenme yerleşme olabilir ama sonrasında kanama olması ve test silik çıkması tuhaf .. Kan testi verin netleştirin ..
Mrvm005 Gokturkk benim yillsrca olmadi bi kimyadalim 2 asilamam 1 tup bebegim var hepsi negatif. 2. Ye para biriktirirken tup bebek icin kendiliginden oldu ve dusuk yaptim. Arastirdim vs o ay dusugun ustune hamile kaldim. 3 ay yerimden kalkmadim kimseye kanamamin cok oldugunu dahi soylemedim strese sokmasinlar beni diye. Adet gorr gibi kanamam geliyordu aglayarak gidiyordum yinr dustu kesin diye doktoruma. Rabbim bi sekilde veriyor cok sukur o kanamalarla kucagima aldim simdi 2. Yolda 3.5 yasinda kizim var 23 haftalik hamileyim. Rabbim kimseyi aratmasin. Senin icin hayirliysa versin inşallah. Eger yine dusuk vs olursa bnden sana tavsiye genetik test yaptirman. Arkadasimda genetik problem kan pihtilasmasi nedeniyle karninda kaybediyordu tup bebek hamileligini hem igne ve hap ile sukur kucagina aldi yavrularını. Herseyde vardir bi hayir sende hayırlısını yasa inşallah. Guzel haberini bekliyorum valla habersiz de birakma
Ezel16 Gokturkk Rabbim gönlüne göre versin canım 🤲🏻 Umarım farklı bir durum yoktur sen sağlıklı ol da bebek Allah’ın izniyle sağ salim gelecek 🤲🏻🥹 Aynı zamanda bebeklerimizi kaybetmişiz üzgünüm 🥺🥺🥺
Gokturkk Ezel16 sanada çok geçmiş olsun canım ❤️🩹 sabah doktora gittiğimde haber veririm durumun ne olduğunu inşallah kötü şeyler duymam, hepimize sağlıklı hayırlı bebişler nasip olsun inşallah 🙏
Gokturkk Mrvm005 bende eylülde 5 yıl olcak evleneli ilk hamileliğimdi rahim filmi sonrası kalmıştım. Kan pıhtılaşması için test yaptırdım ama sonuçları doktora gösterememiştim internette araştırdığımda sıkıntılı diyor sonuçların hepsi heterozigot yazıyor belki anlarsınız😕 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bizede hepimize nasip etsin inşallah 🙏 mutlaka haber vericem
Ezel16 Gokturkk Sağol canım benim Allah razı olsun 🤲🏻🍀 Rabbim isteyen, bekleyen, herkese nasip etsin inşallah tek duam bu hayırlısı ile gelsinler 🤲🏻 Mutlaka haberdar et 🥹🥹🥹 Hayırlı, güzel haberlerle gel 💜💜💜
Mrvm005 Gokturkk ben hic anlamam ama gostermende payda var diye dusunuyorum sonuclarini. Ihmale gelecek testler degil sonucta. Ben test yaptirmadan doguma kadar kan sulandirici igne kullandim ilkinde pandemi vs derken yaptirmadim simdi 2. De kalp atisini duyana kadar kullandim ya hereo ya merro diyip biraktik cok sukur iyiyiz simdi. Ama ihtimale birakma bnce sende
Deletedmom_053 Gokturkk ay bende heycanlandım inşallah vardır bilgi verirsin bizede yarın inşallah vardır
Gokturkk Deletedmom_053 yok hala silik çizgi var durup durup bakıyorum kaybolacak mı diye, ama önceki hamileliğimdeki gibi belirtilerimde yok çok kafam karıştı. Haber vericem 😇
Gokturkk Mrvm005 testi yaptırdığım doktora gidip göstercem sonuçları, internete bakarsak kan pıhtılaşması var ama bakalım sabah öğrencem gerçeği. zaten yakında taşınıyorum daha iyi bir doktor bulup detaylı herşeyime baktırıcam inşallah
Gokturkk Ucankus şimdi verdim 1 saate çıkacak ama doktor öyle bişey olamaz dedi dalga geçer gibi konuştu 😒