Ovülasyon anlayan bakabilir mi 🫠
Gokturkk 17 yumurtlama dönemindesiniz🙂
Deletedmom_053 teşekkür ederimm, yinede bu testlerden yapmaya devam etmem lazım dimi
Gokturkk çatlama olana kadar yapmaya devam et değerlendir eger eşinde sperm sorunu varsa bir gün ilişki bir gün mola şeklinde ama bir sıkıntı yoksa 3 gün degerlendirin🙂
Adetin 14 unde bitti derken 14 agustosta adet bittiyse bu kadar cabuk olmaz yumurtlama gebelik testi yapin bnce bi.
Deletedmom_053 eşimde sıkıntı yok şükür, çok teşekkürler bilgiler için başka gönderilere baktım onların ki bu kadar koyu değildi çatladı sandım ben
- Düzenlendi
Mrvm005 evet demi birde hep yapılan koyu belki gebedir. bazen yumurtlama testide gebelik sonucu veriyor
Gokturkk belki gebesindir bir gebelik testi yap çünkü hep koyu sonuç vermiş🙂
Gokturkk bende bu testi kullandım hatta hala duruyor testlerim bende bu şekilde olduğu gün ilişkiye girmiştik ve boşluk vermedik hiç 3 gün boyunca ve o günlerde de test yapmaya devam et aynı zamanlarda rengi açılmaya başladığında anlarsın o zaman test yapmana gerek kalmıyor bu arada 30+4 den selamlar 🙏
Gokturkk adetin kaç gün sürdü bu arada
Gokturkk umitlendirmek istemem ama ne olur ne olmaz bide gebelik testi yapin siz. Normalde duzenli mi tarihleriniz bilmiyorum adet kac gun duruyor bilmiyorum ama kendimden pay biciyorum 1 hafta once adet baslamis olsa cok erken bence yumurtlama icin. Bn testim yokken ovulasyonda 2. Cizgiyi gorunce gidip test alip hamile oldugumu anlamistim bu iste bi is var suan yumurtlamam olamaz diye dusunup. Hakkinizda hayirlisi ama hamile de degilseniz devam artik iliskiye yapcak bisey yok.
Sukran2022 10 gün sürdü 5 gün sadece kahve lekelenme yaşadım sonrasında normal adet oldum ilk defa bu ay böyle oldu