Zeybal_24 MelodyFairy ya normaldir bence 1. İğnemde bana da olmadı bu ay 2. Bakalım bu belirtileri yaşadım
minikcivcivim MelodyFairy adet sancısı gibi bir sancı ve bel ağrısı olmuştu bende ve o ay hamile kalmıştım akıntı da yoğunluk oluyor birde canım.
balbadem1 MelodyFairy ben Salı günü 10 da iğne oldu çarşamba kasığımda ağrı oldu yumurtayı solda görmüştü solda oldu ağrı ama suan birşeyim yok acaba hangisi normal 🥲
minikcivcivim MelodyFairy sancı şeklinde bir ağrı giriyor bem ordan anlamıştım yumurtanın catladıgını akıntı zaten yumurta çatlayınca geliyor canım ne zaman iğne oldunuz ?
MelodyFairy Seval0Seval saat vermedi iğneyi yazdı al vurdur acilde dedi alıp gittim ,vurulduğunda sabah 10 buçuktu .
Seval0Seval MelodyFairy veriyor senin doktorun tek böyle yapmış bana cuma 6 da vurucaksın cumartesi sabah akşam dedi
Sedoliko Seval0Seval yumurta büyüklüğüne bağlı. Benim doktorum da hemen vur erteleme yarına bırakma demişti.
Songul37 MelodyFairy bende çarşamba akşam 6:30 da iğnemi vuruldum bana 36 saat sonra ilişki dedi yumurta ölçülerimde biri 10 mm biri 12 mm inşallah benimde olur