Duyguyanecigi Ececec Rabbim kolaylıkla doğmasını nasip etsin inşallah 😇🤲🏻 tecrübelerinizi bekliyorum ☺️
Duyguyanecigi Hira22mehdi valla insan çok heyecanlanıyor haklısın inşallah sağlıkla kolaylıkla gelsinler 😇
Duyguyanecigi Sunaozturk insan bir an önce doğsun istiyor bazen de amme karnındaki halini özlerim diye düşünüyorsun inşallah belli olur bugün günü😇
Duyguyanecigi Handecanli inşallah gönlünüzden geçtiği gibi olur 😌 ben de sezeryan olacağını duyunca benim çocuğum kendisi seçemeyecek mi doğacağı zamanı diye üzülmüştüm
Duyguyanecigi Melekinci ilk sezeryanın nasıldı benim ilk olacak heyecanlıyım o yüzden önereceğin herşeye açığım 😃
Melekinci Duyguyanecigi ilk gun yurumekte ve tuvalete cikmakta zorlandim . Amma sonrasi hersey yolunda ,bel agrim da olmadi
annesininkelegi Kızlar 38+1 olduk bugün. Beklemek ne zormuş😅 oğluşum 37+3 te gelmişti. Nişanım geldi geçen hafta. Beklentim gecen haftaydı ama nazlanıyor galiba prensesimiz🙁
Kubradlgn31 Bende bugün gün aldım 24agustos 38+4te olcak sezeryan ikinci sezeryanim Allah’ın izniyle kucaklarimiza sağ salim alalım💖💖💖🌸
kdreslm Duyguyanecigi bende 38+2 yim Dr 40 a kadar bekleyelim dedi sonrası suni dedi bekliyorum gelmesini 29 ağustos son günüm sanırım