Fik defneemom olsun biz bu gün öğrendik tebrik de bu gün znnxnc gözün aydın canım Allah musmutlu sağlıklı karşısına iyi insanların çıktığı bir ömür nasip etsin inşallah 🥰🫂
Fik 1prensesannesi_ Pinklove Kızlar sizde şey varmı sanki göbüş küçüldü hissi birde bebeğin hareketlerimi aşağıda hissediyorum bildiğin başını oynatırken aşağıya basıncını flan
Fik Pinklove ay var kız baş belası oldu resmen bana 🤦🏻♀️ dk başı tuvalete koşuyorum ayıptır söylemesi bebek bazen aşağıya çok baskı yapınca damla damla kaçırıyorum da 😅
Fik Pinklove bacak diyince regl olacakmışım gibi bacaklarım ağrıyor ya dönemden önce dizlerime ağrı vururdu bu aralar öyle birde akıntılar başladı bende bazen şeffaf bazen sarı 🙄
Fik Pinklove kız ben gerçeği ayıramayacam diye korkuyorum dün gece uyuyamadım ağrıdan bak şuanda bebek çok hareketli karnımda ağrıyor 🥺
1prensesannesi_ Fik evet aşağıya düştüğü için öyle hissediyoruz artık kanala girmeye çalışıyor normal yani ben öyle düşünüyorum ☺️
Sumydmn Fik ben de hepsini hissediyorum ama bugün 37+1 olduk doktora gittim vajinal muayene de yaptı ne açılma vaaaaar ne sancı vaaaar moralim bozuk geri döndüm 😫
Atlassmomm Sol bacak arama çok şiddetli ağrı girip bir kaç saniye sonra geçiyor ama dün gece biraz uzun sürdü alt tarafta da iç kısımda batma hissinde oluyor kızlar akıntımda çok arttı bunlarda belirti mi acaba ? 😅😂
Fik 1melekannesi3858 ay valla beklemekten yoruldum 😂 belirsizlik ne kötü ya keşke şu tarihde gelecek deseler 😂
1prensesannesi_ Fik benim de çok sık olmaya başladı dün resmen doğacak sandım ama bugün tık yok 😅🤦🏻♀️