Pinklove Fik bu gece 37 bitiyor 38 e giriyorum tık yok😂😂 Sacede bel ağrılarım var kaç gündür o kadar😂 Sende varmı belirti?
Pinklove Fik Sık sık tuvalete çıkma hissi varmı 4 5 dakikadan bir? Bende 2 gündür var her 4 dakikada afedersin idrar tutuyor beni. Az önce baktım netten doğum belirtisiymiş😬
1prensesannesi_ Pinklove ya ikimiz aynı haftada ve gündeyiz bnde bugün 38 haftalık oldum bnde sürekli tuvalete çıkıyorum yani artık orda yatcam o derece sende başka belirtiler var mı belki sende olan bnde de vardır 😃
Fik Pinklove ay var kız baş belası oldu resmen bana 🤦🏻♀️ dk başı tuvalete koşuyorum ayıptır söylemesi bebek bazen aşağıya çok baskı yapınca damla damla kaçırıyorum da 😅
Pinklove 1prensesannesi_ Haha başka belirti ağrılar sadece bacaklarımı aralayamıyorum kemiklerim ağrıyor🥴
1prensesannesi_ Pinklove yaa bnde bebek sürekli toplanıyor şuan bile toplandı bel ağrım ve karın ağrım çok oluyor sende olmuyo mu
Fik Pinklove bacak diyince regl olacakmışım gibi bacaklarım ağrıyor ya dönemden önce dizlerime ağrı vururdu bu aralar öyle birde akıntılar başladı bende bazen şeffaf bazen sarı 🙄
Pinklove 1prensesannesi_ belime 2 saniyelik ağrı girip dayanıyor. Hepsi yalancı sancı bunlar kandırıyor bizi😬 Gerçek sancı böyle olmuyor
cokkasmabeabi Pinklove bunu sana kim inandırdı? Yalancı diye çektiğim sancılarla doğuma gittim ben… Şey testi varmış yapsana sırtını düz duvara yaslayıp bacak bacak üstüne atmayı deniyorsun, olmuyorsa doğum vakti gelmiş demekmis
Fik Pinklove kız ben gerçeği ayıramayacam diye korkuyorum dün gece uyuyamadım ağrıdan bak şuanda bebek çok hareketli karnımda ağrıyor 🥺
Pinklove cokkasmabeabi Denedim kanka bi güzel atabiliyorum bacak bacak üstüne fjdkdk bu sene doğuramicam ben boyleyse rjdjddkk
Fik cokkasmabeabi ayaklar düz bir şekilde mi deniyoruz kız valla hiç kıpırdamıyor o şekil benimki 🙄kaldıramıyorum
cokkasmabeabi 1prensesannesi_ o zaman göbek kandırıyor 😂 oburiks gibi oldum muhtemelen ben de denesem benim de kavuşmaz bu arada 🥴
1prensesannesi_ cokkasmabeabi aynen göbüş kandırıyor bnde çok inanmıştım ilk duyduğumda yaptım hemen çok mutlu oldum iki hafta oldu ne nişan ne su gelen giden yok 😁🤭
Fik 1prensesannesi_ Pinklove Kızlar sizde şey varmı sanki göbüş küçüldü hissi birde bebeğin hareketlerimi aşağıda hissediyorum bildiğin başını oynatırken aşağıya basıncını flan
1prensesannesi_ cokkasmabeabi evet sıcaklar bı yandan kocaman gobusle hareket edemiyorsun bı yandan 🥴🥴🤭