Balbebek012 Gulnara25 teşekkür ederim inşallah öyledir şu an öyle acıyor ki sanki hep böyle kalacakmış gibi geliyor vajinal dikiş geçecek biliyorum hatta izi bile kalmayacak ama popom fena 😵💫
Balbebek012 Pinklove beni güldürdün kız Allah da seni güldürsün ☺☺ 3 dikiş iyi evet ama olan popoma oldu kız popom fena öyle kalacak diye çok korkuyorum 🥺
Bulbulyuvasi Balbebek012 kız bende de var hemeroid hemde iki parca kıcım kapanıyordu az kalsın doğumdan sonra bol hosaf ic meyve tüket sürekli kıyamam ya
Balbebek012 __mom1 inşallah hemoroid değildir çünkü ilk kez böyle bir şey oldu ilk doğumda olmamıştı doktora gitmem gerekirse kanamamın bitmesini beklemem lqzım di mi
__mom1 Balbebek012 yok yok bazen doğumda tromboze hemoroid denen bir şey oluyor eğer orası şişse oturamıyosan falan muhtemelen öyledir. Hastaneden çıkmadan doktoruna söylesen o bile çağırır bakar genel cerrahi. Tedavisi var yani o acıyı boşuna çekme
Balbebek012 Bulbulyuvasi tamamdır valla çok iyi anlıyorum seni koca bir şişlik var acısı da fena dün sabah doğum yaptım çok zor ya çok zor valla kadın olmak zor iş
Balbebek012 __mom1 hastahanede acı hissetmedim eve geldim bu sabah Şişliği fark ettim bacım bir de öyle bir yer ki göstermesi bile ayrı dert😵💫 ay çok kötü çok
__mom1 Balbebek012 sen şimdi ılık suyla batikonla oturma banyosu yap o zaman o biraz rahatlatır. Leğene ılık su koyup bir kapak batikon döküp otur ama ilaç da veriyor genel cerrah. Kabız falan olursa n çok zorlanırsın bence yarın bi acile uğra
__mom1 Balbebek012 yok dikişlere bir şey olmuyor merak etme oturma banyosu çok dikişi ağrısı olanlara da veriliyor sadece sonrasında kurulaman lazım ıslak kalmasın
Balbebek012 __mom1 tamamdır çok sağol biraz kendime geldim Şişliği görünce bir an gözüm karardı 😵💫😵💫😵💫
__mom1 Balbebek012 geçmiş olsun ıkınmaya bağlı oluyor bazı kadınlarda korkma ama kendi kendine zor geçer yani boşuna acı çekme bi genel cerrah görsün
Esmagrr Balbebek012 Bakma hiç bence ve bir bebek çıkarttın herşey gayet normal karşılamak lazım dinlen ve bunları düşünme dinlen duş al tuvalete çık ve sıvı tüket demir ilaçlarına devam etmen gerekir