Melekhkn Kızlaar hala adet olmadım bugun 12.günüm idrar testleri negatif 1.haftasnda kan testi yptrdm oda negatif suan beklemedeyim gec döllenme olabilirmi acaba aynı şeyi yaşayan vrmı?🤔
Duyguanneoluyor Melekhkn benimde geç döllenme olmuş adetimi 15 gün geçtiğinde evde yapılan 3 liralık testlerle öğrenmiştim
Damlalokum Melekhkn günün çok geçmiş canm olsa çıkardı şimdiye kadar ama moralini bozma akışına bırak bekledikçe adetin gecikir herşey kafada bitiyor o vakti Zaman'ı geldiğinde zaten gelicektir
juliet2021 Melekhkn canım9. Gün idrar testi yaptm çokçok silik çıktı 11. Gün kan testi yaptm 1.74 cıktı negatif. Bugün 15. Gün adet oldum.. benim gibi umutlanıp hemen test yapma sonrası yıkıcı oluyo. Test yapmadan adet olunca daha ii en azından adeti bekleyerek o süreyi de umutla geçirmiyosun. İnş hayırlı bir vakitte sağlıklı bebeğimiz olur🙏
Serenulkaya Bnde 5. Gunumde kan testi yapmistim negatif cikti sobra 6 7 gun sonra tekrar kan tedti yaptrdim cunku hasta olmamistim normalde hic gecikmemde olmaz dedim eger buda negatif cikarsa adet sokturucu kullanayim iyiki de kullanmamism 2. Kan testimde 6 haftalik hamilr oldugumu ogrendim :)
Busracetin Serenulkaya tam olarak ka ç gun sonra ögrenmis oldunuz gebeliği acaba benim de 6. Gunum gecikmede kan testi yaptiricam yarin
Busracetin Duyguanneoluyor o gecikme suresinde hic belirtiniz var miydi peki benim de gecikmemde 6. Gundeyim yarin kan tetsi yaptirmayi dusunuyorum cikar mi acaba varsa belli olur herhalde 😏
Serenulkaya Damlalokum bnmde 12 gun gectiktn sonra 2. Kan testinde ogrendim bazen ilk kan da da cikmaya biliyo bida kab testi yaptrdiktan sonra bi kadindoguma gozukmeli
Duyguanneoluyor Busracetin benim adetim hep düzensizdi sadece bel ağrısı çektim 8. Günü test yaptırdım 0.100 çıktı sonuç negatifdi 6 gün sonra tekrarladım pozitifdi rabbim gönlüne göre versin kardeşim Busracetin
Serenulkaya Busracetin bnm hic bir belirtim yoktu ne mide bulanmasi ne badka bisey sadece hasta olacakmusm gibi kasiklarim ve yanlarim agriyordu
Melekhkn Busracetin cok belirtim var canım halada devam edio bel kasık agrımasi bas dönmesi akıntı felan
Serenulkaya Busracetin bn 6. Gunumde ozel bi hastanede kan testi yaptim negatif cikti sonra yaklasik bi 6 7 gun daha bekledim normalde hic gecikmem olmaz bnm snra dedim bidaha test yapayim negatif cikarsa adet sokturucu kullanirim sonra bekldim bi saglik ocagina gidip test yaptrdktan sonra ogrendim hamile oldugumu
Busracetin Melekhkn hakkinizda hayirlisi olsun geç döllenme olmustur insallah , ben de pek belirti yok acikcasi mart ayinda kurtaj olmustum ondan sonra duzensizleşti , bakalim bu sefer ne kadar gecikecek 🙈