tgcebl Devlet 6 yaşından önce yapmıyor diye biliyorum bende ,yenidoğan sünnet için özele gitmeniz gerekiyor 3 aylıkken de yapmaz
Esra_Omer_21 Mutlulukkk sultangazi medigold hastanesinde anestezi alarak sunnet oldu oglum uc gunde iglesti cok guzel gecti süreç
Esra_Omer_21 Mutlulukkk muayene tahlillerde içinde dahil 2900 tl verdik mehmeddi sanirim adi zaten sunnet yapan tek bi tane doktor var sorarsaniz hemen yonlendirirler
Esra_Omer_21 Mutlulukkk asıl ben teşekkür ederim inşaAlah faydam dokunmustur ewt yeni oldu ama cabuk toparladi ☺️
Mutlulukkk Esra_Omer_21 doktordan memnun kalmis miydiniz ya? Bir de ne kadar surdu islem? Pek bilgim yokta surecle alakali 🙈
Esra_Omer_21 Mutlulukkk memnun kaldık canım çok şükür sıkıntı yaşamadık. Hastaneye giriş çıkış 2 saat sürmüştür canım
Esra_Omer_21 Mutlulukkk ewet komple bayılttı zaten yarım ve uyusturma vs yokmuş eski usul istedim ben yapmıyoruz dedi toplam yarım saat durmustur ameliyathanede uyanma biraz bekleme çıkış derken 2 saat felan geçiyor
Mutlulukkk Esra_Omer_21 hee anladimmm. Cok tesekkur ederm yaa. Bzde haftaya flaan yapmayi dsnuyoruzda inşaallah bakalm ☺️