aycanerbas Devlet hastanesinde 1 yaşına kadar yapmıyorlar diye duydum öyle mi yoksa doğduktan sonra 3 aylıkken falan sünnet olur mu ?
Esra_Omer_21 aycanerbas banada 6 yasindan once yapmiyoruz dendi ama özele randevu aldim haftaya sali nasipse sunnet olucak oglum
MelikeD aycanerbas ben geçen yıl oğlum 4 buçuk aylıkken devlette sünnet yaptırdim hiç öyle bı şart falan yoktu
aycanerbas Esra_Omer_21 ya bana da biri 1 yaşına kadar yapmıyorlar devlette dedi bende sormadım hiç gidipte internette net cevap da yok tecrübe sahibi olanlar varsa diye yazdım
Esra_Omer_21 aycanerbas her şehir ayni mi bilmiyorum ama ben istanbul çam sakuraya gittik geçen sene 6 yasindan onceye kadar yapmiyoruz dedi
Esra_Omer_21 Aslan10 dogumdan hemen sonra yaptirmak istiyorsaniz fatihde bi doktor var kendi özel klinigi salih selman. Bende Sultangazi Özel Medigold Sultan hastenesinde yaptiricam
Aslan10 Esra_Omer_21 bu Salih Selman dediğiniz ınstagaramdan Hatice diye bi abla var fenomen çocuğunu orda sünet ettirdi sıkıntı çıktı çok fazla şikayet var orası galiba hastane dışına güvenip gidemem
aminehumamoms Esra_Omer_21 salih selmana sakın gitmeyin hatice ebrar var instgramda ve yputubede izlemenizi tavsiye ederim yanlış sünnet sonucu çocuk ameliyat olması gerekiyo lütfen araştırın
aminehumamoms Aslan10 bende onu yazdım tam hanımefendiye bi çocugunda aynı zamanda ölümüne sebep olmuş adam bu
Esra_Omer_21 Aslan10 biliyorum bende izliyorum ama orda esimin halasi oglunu sunnet etiirdi cok sukurde hic sıkıntı cikmadi cocuk suan 2 yasinda
Esra_Omer_21 aminehumamoms ben kendim gitmedim ama yakinim oglunu sunnet ettirdi cok şükür sıkıntı olmadi ben ozelde yaptiricam