mrsmom_ Derin11 o kadar da sasirabiliyo mu ya ama bebek gelismemis de maalesef 4mm olmasi gerekirken 2 mm mis ama sanirim gün sapmaları da olabiliyor dmi
mrsmom_ BirazbundanBirazondan1 belki de onunda öyle bir sey uzak olmasa bende ona gidecektim cok sadirdim gerçekten
Tugraseda mrsmom_ bence başka bi doktora daha gitsin. Böyle bişeyi ilk kez duydum. Heralde daha yeni evlisiniz yine yaparsınız düşüncesiyle mi ilac vermemeyi uygun gördü ? Ama bu doktorun insiyatif kullanabilceği bi durum mu ? Gerçekten bilmiyorum hiç duymadım böylesini. İkinci bi görüş almakta her zaman fayda var iş işten geçmeden gitsinler bi doktora daha
mrsmom_ Tugraseda dmi yani ilacın olumsuz bir etkisi bile olsa bakin daha yenisiniz böyle bir etkisi var kullanin ya da kullanmayın siz bilirsiniz diyebilirdi
Tugraseda mrsmom_ düşük önleyici ilacı bende kullandım 2 ay kadar. Düşücek kadar kücük bi dönem değildi benimki erken doğum olmasın diye önlem amaçlıydı ama nasıl bi zararı olabilirki. Günahını almıyım ama bana sanki siz yeni evlisiniz yine yaparsınız yine olur gamsızlığıyla ilaç vermedi gibi geldi. İnşallah yanılıyorumdur. Bunun mantıklı bi açıklamasını yapmadığı için böyle düşünmemiz cok normal. İnsan bilimsel bi açıklamasını yapar
Minikkoalam11 mrsmom_ bnde ilk hamile kaldığımda 6haftalıktı düşük yaptım doktor düşük olabilir dedi yollamıştı ilaç falan vermemişti 4 gün sonra düşük yapmştm sağlıksız olurdu düşük yapmasaydın demişti
Alizee mrsmom_ her halde sağlıksız gebelikse düşsün diye, önemli olan hamile kala biliyorsunuz düşüncesiyle. Zaten progestan verecekti, başka bir doktora gözükün dozunu ayarlasın. Bir zararı yok
sunshine_ mrsmom_ bamada kesen bozulmuş düşük yapacaksın dendi şuan 14 haftalığım başka doktora gitsin
Baharoloji mrsmom_ düşükler genellikle kromozom anomalisinden kaynaklanıyor öyle bir durum varsa diye vermemiştir sağlıklı embriyolar zaten tutunuyor