merlynn Kilo almadım açıkçası bulantım oluyor. Bir de sevdigim şeylerden bile tiksinir oldum. Yiyebildigim şeylerin de porsiyonlarını küçük tutmaya çalışıyorum. Fazlası midemde aşırı yanma yapıyor. Ortalama iki saate bir acıkıyorum böylece. :)
Melismeydan merlynn herkesde farklı oluyor galiba ben kilo almaktan korkan biriyim 5 haftalıkta bile böyleysem ilerisini düşünemiyorum🙃
Sumydmn Melismeydan 37. Haftadayım hala aynıyım. Yemek yemekten bıktım artık yemek yemeyi istemiyorum. Çünkü iştahım yok ama karnım sürekli aç. İşin kötü yanı 17. Haftaya kadar karnım kazınırdı ben yemek istemezdim mide bulantılarından. Bulantılar bitti ama hala uyanır uyanmaz yemek yemezsem kendimden geçiyorum tansiyonum düşüyor çok sıkıldım.
Levlaaaa Sehermahsum7321 ben prilam ı da bıraktım fark ettim ki folik asit çok kusturuyor doktora danışarak onuda bıraktım
Hnd3535 Melismeydan valla yiyebildiğinz zaman bol bol yiyin gebelik haftanız ilerleyince bulantılarınız başlarsa yiyemeyebilirsiniz. İnşallah bulantınız olmazda doyasıya yemek yiyin. Ben su bile içemedim kusuyordum hep
Melismeydan Bekledigimmucizemm gittim bende gördük keseyi haftaya kalp atışları için gidicem kaç çıktı kese boyutu
Bekledigimmucizemm Melismeydan 15 ml galiba ultrason kağıdı vermedi hemşireye söylerken duydum sizinki kaçtı bebek varmıydı içinde ve yolk kesesi
BetulMom Melismeydan bence hiç sesini çıkarma yiyebiliyorken ye .14. Haftayım 4 kilo verdim daha sabah serum taktırdım.en büyük nimet sağlık.kiloyu bi şekilde verirsin boşver ye
Bekledigimmucizemm Melismeydan çok iyi sağlıkla büyüsünler bende haftaya gidicem kalp atışı için inşallah duyarız sağlıkla kavuşalım bebeklerimize 🤲👼
Bekledigimmucizemm Melismeydan bana kesenin altında kanama Alanı oluşmuş kanaman var mı dedi yok dedim progestana devam dedi inşallah bir sorun çıkarmaz