Melismeydan Arkadaşlar 5+3 hamileyim şu son 1 haftadır hiç doymuyorum 2 saatte bir acıkıyorum bu normal mi anlamadım🥹
Pamuk Melismeydan Evet hormonlardan. Mesela bende tam tersi 8 haftalık hamileyim bisey yiyemiyorum 5bucuk kilo vermişim.
Bekledigimmucizemm Melismeydan bende 5+2 yim bende sürekli acıkıyorum ve bel ağrısı çekiyorum sende hangi belirtiler var
Nurss12345 Melismeydan bende öyleydim ama zamanla zaten canınız istemiyor bu haftalarda yiyin bence sonra ki haftalarda hiç yiyemezsiniz kilo alımı hızlanıyor
Melismeydan Umarım çok u Pamuk umarım çok uzun sürmez toplu bir insanım ilerisini düşünemiyorum😀normade günde 2 öğünden fazla hayatta tüketemem
Melismeydan Bekledigimmucizemm Bekledigimmucizemm göğüs hassasiyeti arada bel ve kasık ağrısı var bide
Sehermahsum7321 Pamuk aynen bende öyleyim mide bulantısından dolayı birşey ne yapabilirim nede yiyebiliyorım çocuğum var 2.5 yaşında o da benimle perişan oluyor 😭
Bekledigimmucizemm Melismeydan evet bende de göğüs hassasiyeti var ama sol göğsüm daha hassas seninde öyle mi birde keseyi gördün mü
Bekledigimmucizemm Melismeydan benimde yarın randevum var inşallah güzel haberlerle geliriz buraya haberleşelim