52sareDeniz Bugün bende 1 Eylül için gün aldım hayırlısıyla kucağımıza alalım stres olmaya başladım hemen 🫣
_gulumm Mine2010 7 eylüle gün verdi bugün doktor . 39 hafta oluyorum o zaman. 36+6 şuan. Kaç haftalıksin şuan . Doktor bı turlu kilosunu söylemedi bana ya merak ettim Baya. En son 35 te 2660 ti
Mine2010 _gulumm valla inanırmısınız süpriz doğum yaptım bebeğim şuan 5 günlük ama malesef küvezde beklemedi erken doğdu 36 haftada acil doğum yaptık pazar günü 1 eylülü beklemedi🙏🏻
_gulumm Mine2010 yaaa çok geçmiş sağlıkla evine dönsün saglika kucağına alırsın inşallah. Niye birden erken doğum yaptın var mıydı bı riskin. Bebeğin genel durumu nasıl şuan
Mine2010 _gulumm 9 gün küvezde kaldı nefes alıp verme problemi yaşadı ciğerleri tam gelişmemişti sanırım öyle dediler canım şükür sağ salim getirdik bunada şükür
_gulumm Mine2010 Allah bağışlasın canım. Bende sürpriz doğum yaptım valla normalde yarına gün almıştık ama dün sezeryan doğum yaptım bende. Çok şükür iyiyiz şuan sadece göğsümü emmiyor oğlum yarın taburcuyuz Allah’ın izniyle
Mine2010 @“_gulumm” _gulumm Oyy Allah sağ salim kucağına vermiş gerisi olur gider canım benim hayırlı olsun 🙏🏻☺️