ikiprensannesi__ Mine2010 kızlar dua edin bende 1 Eylül yada daha erken doğum yapım sezeryan günü aldım 5 eylüle verdi ya 39+2 olacak ozaman nasıl beklicem hemen kavuşmak istiyordum ya 🥰🥰
Mine2010 ikiprensannesi__ bende haftaya al dicem yarın 1 eylülü bile bekleyesim yok ama doktorum biraz fazla takıntılı benimle doğuracak😂🙏🏻sağ salim al canım kucağına inşallah minnağı hepimiz sağlıcakla alalım🙏🏻
Nurrdmr15 ikiprensannesi__ benimde 5 eylül 1 Eylül istemiştim bende ama doktorum 5 Eylül uygun haftasına dedi
Eylul_- 7 eylülde 38 hafta olacağız. Doktor 7 eylulden sonra bekleyecegiz dedi. Ama ben erken dogurucam gibi geliyo bana neden bilmiyorum
MalkOc Bende 36+3 haftalığım. Sezeryan istersem 1 eylül de alabılcenı söyledi. Normali beklersek 10 eylül dedi
ArsaminAnnesi Mine2010 hayırlısiyla gelsin bebislerimiz🥰 bende 1 eylül anasıyımm😃 ama biz biraz erken dogum yapacağız 37+5 oluyoruz o zaman. Bu yizden birwz stres var bebegimin kilosu yeterli olur mu diye
Mummumlilo 1 Eylülde olabilir sonrasında da olabilir kızım ne zaman gelmek isterse şu anda 36. Haftadayım 3 kg olmuş bile çok mu tontiş bu kız 😅
Mine2010 Mummumlilo maşallah allah nazarlardan korusun inşallah olsun olsun tombiş sevmesi güzel olur allah sağlık versin canım❣️☺️
Mine2010 ikiprensannesi__ ben 39u beklersem heralde normal doğururum benimkisi beklemez öyle aşada olduğu için gece yatırmıyor bile🙏🏻🤭