gmzela1605 Humeyraa12 800₺ muayene, 3-4 tane hastane ile çalışıyor ben Nilüfer doruk tercih edeceğim 16 bin şu an
Pelinss gmzela1605 doruk Nilüfer ücretimi 16 bin Sanem hanımın ücreti ne kadar yoksa toplam ücretimi canım ?
Mine-1 Hamile kalmayı planladığım anda arkadaşım tavsiyesi ile tanıştık Medicalparkta Emine Emsal Demirel diye bi kadın çok tatlı aşırı cana yakın ve ilgili ilk kontrol için gitmiştim ben 2 hafta sonra hamile olduğumu öğrendiğim andan beri bırakmadım şuan 23 haftalık hamileyim oğlumuz olacak değiştirmeyi de kesinlikle düşünmüyorum o bizi bırakıp bi yere gitmedikçe😂 özel sağlık sigortası yaptırdığımız için 15₺ gibi bi ücret ödüyoruz zaten hastaneye sormuştum doğumu 17.500 söylediler sanırım muayenesi de 940₺ olmuş yine siz arayıp sorabilirsiniz ama biz çok memnunuz herkese de tavsiye ederim arkadaşlarım da gitmeye başladılar hatta 🤩 Hayırlısıyla kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallah 👼🏻♥️
gmzela1605 Pelinss toplam 16,500 gibi bi şey 😊 doktorun parası içindedir ayrıca bir şey söylemedi çünkü ilk doğumu da onda yaptım
Pelinss gmzela1605 bende ona gidiyorumda temmuzdan sonra ücretleri bilmiyordum çok tatlı doktor gerçekten ben çok memnunum 😘
Bebisannneessi Ezgyldrm hayat hastanesi özlem ballı, hamileligimi öğrendiğimden beri özlem hanımın takibindeyim, bi ara bebekte sıkıntımız da olmuştu ama süreci çok güzel yönetti konuşması insanı rahatlatiyor, tavsiye ederim