Dnzglsm_123 yenibirannis 36+1 olduk. Her hafta kontrolümuz var artık. Kaldı 27 gün. Şu an normal doğum gibi ilerliyor, dönmüştü zaten bebek. Çok heyecanlıyım ama korku da var 😌
Dnzglsm_123 yenibirannis Amin inşallah Allah razı olsun 🌸 inşallah hepimizin doğumlari çok güzel geçer, sağlıkla kucağimiza aliriz 🤲
Havvanur-kocak yenibirannis 32+4 günlüğüz bizde Eylül 23 de bı aksilik olmazsa ikinci sezeryani olucam ve iki oğlumun doğum günü aynı olucak 😁 sancılar ağırlar sıcaklar iyice zorladı
TgbHmz yenibirannis Bende büyük ihtimal sezaryen olacağım 😊 bebek ve biz sağlıklı olalım da gerisinin çok önemi yok öyle böyle bir şekilde doğuracağız Allah hepimizin yardımcısı olsun
cagla9094 yenibirannis benim beyefendi dönmüş ama doktor daha çok döner o dedi😊 doktorumuz 36-37 gibi sezaryen için gün veririm dedi bekliyoruz bakalım😊
Deryaaduru yenibirannis bende 32 haftalıgim kaçıncı haftaya verdiler aceba sezeryani benim de sezeryan olacak ama daha şu tarihte olur gibi demedi doktor çokta merak ediyorum kac haftalık ken Alıyorlar die
elifaydinn cokkasmabeabi evet şuan 49 gün gösteriyor bir sıkıntı çıkmazsa inşallah sizde sağlıcakla kavuşun 😊🌸🌸
Ygmrcylin Bi Benım bebegım sabırsız galiba 🤦🏻♀️34 oldum bu gün kanala girmeye başlamış Bİle 36,37 kadar dayanırsa normal dogurcm inşallah