yenibirannis Biz 32 haftalık olduk döndükmü henüz bilmiyorm en son 29 haftalıkken yan duruyoduk Erken gelmezse oğlum inş eylül sonu sezeryan olucam basladı korkular endişeler stresler sizde durumlar nedir kızlar 😇
_brcu88_ yenibirannis bizde 32+3 üz 🤭henüz doktorumla gün konuşmadık bakalım cuma randevumuz var hayırlısı ❣️🥰
TgbHmz yenibirannis Bende 33 oldum korku heyecan hepsi başladı şimdiden normal doğumdan inanılmaz korkuyorum sezaryanın da zorluklarını az çok duydum ama samırım sezaryeni seçeceğim panik atağım da var
elifaydinn Bende bugün tam 33+0 oldum . Bizim de bir aksilik çıkmaz ise 29 eylüle gün vermişti 2. Hamileliğim sezeryan olacağım 🥰
yenibirannis elifaydinn ya ne güzel Rabbim sağlkla kucagımıza almayı nasip etsin 🙏☺ inş güzel doğumlarımız pozitif hikayelerimiz olur❤
cagla9094 yenibirannis benim beyefendi dönmüş ama doktor daha çok döner o dedi😊 doktorumuz 36-37 gibi sezaryen için gün veririm dedi bekliyoruz bakalım😊
yenibirannis _brcu88_ aramızda 3 gün var hadi hayrlısı benm ki haftaya bugün çok merak ediyorum kg ya ☺
TgbHmz yenibirannis Bende büyük ihtimal sezaryen olacağım 😊 bebek ve biz sağlıklı olalım da gerisinin çok önemi yok öyle böyle bir şekilde doğuracağız Allah hepimizin yardımcısı olsun