defnezumram Hilal_blc amann sana uzat gel diyen utanmıyor sen niye utanıyorsn valla ben sezeryan haftama göre ayarladım geçen hafta çok uzatamadm geldim dedim aldı ki bana göre uzundu onlara göre kısa çünkü ağda uzunu daha iyi tutuyor
Feri123 Hilal_blc lazer en güzeli canım ,ben gidiyorudum ama hamile olduğumu anlayınca bıraktım çocuktan sonra devam edicem inşallah,başta bende utandım ama onlar için kol bacak neyse genital de o her gün görüyor onlar
cokkasmabeabi Hilal_blc gel aman beee sndkskdjskkskk hayır zaten göremiyorum ki uzun olsa ne olmasa ne o da yapan garibanın sorunu olacak
Sahradmla Hilal_blc inan hic bsy olmuyo bende agdaya gidiyorum şuan 32 haftaligim bu hafta gideceğim bide 38 39 arası gitmeyi düşünüyorum kılları aldırmak için gidiyoruz ztn bosuna mı para veriyoruz bunda utanılacak bsy yok bnmde hiç biyerde canım yanmaz genital bölge çok canımı yakıyor çok korkuyorum uyuşturucu krem almayı düşünüyorum
aminehumamoms Simay13 hayır tam tersi sarışın olmak zorr 😂😂 benim tüyler sapsarı makine görmez boşuna yaptırma dediler siyah kalın olanlara daha etkiliymiş lazer
Simay13 aminehumamoms onu diyorum işte 😁 sarışınlar sarı tüylü olur. Yani senin tüylere çözüm yok. Halbuki cihazlar çok gelişti neden etki etmesin ki. Benim kara kömür simsiyahhhh kalın 😒
Kurabiyeannesi Sibelsamet_64 hayır ya kendinize işkence yapmayın işi bilen insanlar 5 dk da bitiriyor zaten ama işi bilmeyen biri hem canınızı yakar hem tahriş yaralanma ve üstüne bu sıcakta pişik sorunu oluyor gidin kuaföre maksimum 20-25 dk biter tüm vücut ☺️👍
Sibelsamet_64 Kurabiyeannesi valla bilemedim bacım acımasızca çekiyorlar diye duydum agdayi bide beni dogurturlar 😂😂
Melek-Gundogdu MehmedinZeynebi Kesinlikle evlilik öncesi komple bitirmiştim hamile kalınca bir kere jilet vurdum vurmaz olaydım doğum yapıp hemen koşuyorum yaptığım hatayı telafi etmeye.🫢🫢🫢🤰🤰🤰
MehmedinZeynebi Melek-Gundogdu bende ikinci paketi açtım gebe kaldım 8 seansım duruyor doğurup gitmeyi istiyorum bian önce gebelikte eski halime döndüm hemen hemen
Melek-Gundogdu MehmedinZeynebi Ben eski halime dönmedim ama artık dayanicam dayanabildiğim kadar lazere gidecek arkadaşlar cihazları araştırıp giderse faydasını görme durumları daha fazla olur. Sağlıkla doğsunlarda inşallah hallederiz.
Beyzanrrr Hilal_blc kısa olduğunda hepsi gelmiyor agdaya ve batik olusuyor bende uzatıp gidiyorum bikere çekince hepsi geliyor hic utanma onlar neler goruyor
aminehumamoms Simay13 😂😂😂😂😂valla bilmiyorum gittiğim yer öyle dedi makine görmez boşuna yaptırma dedi
Kurabiyeannesi Sibelsamet_64 yok yok inan hemen bitiyor kendine evde eziyet etme bizzat tecrübe edindiğim için söylüyorum her yerim morarmıştı evde yaptığımda onlar kıl yönlerine göre çekiyorlar bezi o yüzden acı olmuyor biz bilemediğimiz için kan oturuyor morarıyor tahriş oluyor felan 🥵
Zeynep_imveAnnesi Simay13 bnde hep jiletle aldm alıyorumda artık tüy falan değil kıl oldu biraz iğrenç gelebilir ama malesef öle 😌
Misikooo Simay13 lazer epilasyon için daha iyi jiletle almış olmaniz o şekil daha çabuk dökülecektur tüyleriniz ve kurtulursunuz
Simay13 Misikooo ayy gerçekten. İnşallah oyledir. Bu sözleriniz umut oldu bana valla. Ondan bile umutsuzdum
MehmedinZeynebi Melek-Gundogdu bende de geç çıkıyor ve çıkmayan bölgeler var ama çıkan bölgeleri de makina ile kisaltin dediler öyle devam ediyorum benim tüyler inatciydi yani devam ettikçe paket açıp lazere gideceğim hiç ağda ve jiletle uğraşamam
Misikooo Simay13 yok ben öyle biliyorum çünkü jiletle alınca kökleri daha iyi bulup atış yapılıyor ve daha kolay dökülme oluyor