Srnhlk Belgin1 bizde dün gittik 17+3 üz kız dedi hatta eşim yanılma payını sordu %100 artık dedi bu haftaya kadar doktorumuz cinsiyetle alakalı hiçbir şey söylememişti bende değişmez herhalde diyorum (:
Muhammedamine Belgin1 kız demiş neden erkek olsun ki . Rabbim kayırlı evlatlar versin kız evlat kadar hayırlısı yok
irem50287 Belgin1 bnmde kız 16ncı haftamda ögrendim yanılma payı yok dedi kesin kız dedi suan 20 haftalıgız ve kesin kız
Alyamm deletedmom734 valla görünmüyor canım ben 16 da gittim 19 da gittim hala net değil büyük oranla erkek ama gönek kordonuda olabilir diyorlar
Fethiye Bende 17. Haftamdayım benim de minik bir prensesim olacak 🤰🏻 sağlıkla gelir kızım inşallah 🤭😘
Elfsglm Ya benimde yüzde 80 kız dedi kızdan erkeğe dönen oldumu ? daha önce erkek denilip kız mı çıkıyordu kız denilip erkek mi çıkıyordu bişey oluyordu ama hatırlayamıyorumda 🤔
Nergissss94 Bende Mayis annesiyim ve doktorum 14 haftada 100% erkek dedi.haftaya kontrolum var hala sanki kizim olucak gibi hiss ediyorum.bakalim bu sefer ne olacak