Aysegul_3838 Youngmotherr ciddi mi kaç kiloydunuz acaba zayıflar bu kadar fazla alıyor bende 67 den 85 olmuşum
mamacita_ ozzydgn Kilomi paylasmaktan çok çekiniyordum artık yazayim 🤣 65 le hamile kaldım 27 hafta 76 kilo olmuşum bir aydır doğru düzgün yemiyorumda hamur işi karbonhidrat şeker çıktı ona rağmen tartıda böyle cikiyor
Asya011 Merhaba bende 21+2yim mide bulantısından kaynaklı ilk 4 ay kilo almadım 6 kg verdim . şu an midem düzeldi bebekte büyümeye başladı dün tartıldım iki kilosunu geri almışım ☺️
NurCan58 56yla hamile kaldım, hiç bulantım olmamasına rağmen 54e düştüm, 5.aya giriş yaptık 56ya geri döndüm. Zaten oldum olası kilom hep bu aralıkta gidip geliyor bu sürecte nasıl ilerler bilmiyorum
Buhara Semasyy kaç kilo ile hamile kaldığınız da önemli aslında zayıfsanız 14 normal ama biraz kilolu olunca 10 filan normal diyorlar obez olunca farklı durum
aminehumamoms ozzydgn 38le hamile kaldım şuan 45 kilo olmuşum çok şaşırdım kendime ben hayatımda hiç 45 kilo görmemiştiiiiim 7kilo almışım yaniii 😍😍😍
ozzydgn aminehumamoms 38 kiloyla mı hamile kaldınız😳 çok çok zayıfmışsınız siz kiloyu hiç takmayın bence bol bol güxelce beslenin hem bebiş hem siz çok sağlıklı olursunuz inşallah🥰
aminehumamoms ozzydgn evet 38dim ben kendimi bildim bileli zayıftım oyuzden herşeyi yiyodum kilo almak için hamile kaldıgımı öğrendim ilk başlarda hiç almamıştım çok üzülüyodum daha bugün tartıldım bi şok yaşadım mutlu oldum inşallah dahada alırım çok istiyorum almayı 😁😁
Humeyraa12 ozzydgn 37+5 olduk biz.ben şimdiye kadar 14 kilo aldım 😐 ama bu kilolardan 4 kilo felan ilk ve ikinci trimester geri kalanı son trimester. Kısacası son trimestere kadar göbeğim bile yoktu ama umurumda bile değil çocuğum sağlıklı olsun kilo her Türlü verilir inşallah🌸
01180322 Ilba_34 18+6 yım bnde 3 kilo almışım oldum olası zayifimdir nasıl oldu bilmiyorum 😅artık dikkt ediyorum
Ilba_34 01180322 ben kilolu hamile kaldığım için doktor 20. Haftaya kadar sadece 1 kilo alabilirsin demişti zaten bulantılardan çok yiyemedim 😁 bundan sonrası için biraz tırsıyorum 😁
01180322 Ilba_34 😅benimde yemedigim azar kalmadı. Banada 6 aya kdar kilo almamak normal yediklerine dikkat et denildi . Ben 3 kilo almışım 😁üstüne bide çikolata vs cok tukettigimden mantar enfeksiyonu kaptım şimdi meyve dahil herşey yasak😁🥹