Nr_avc3 1melekannesi3858 aynen öyle Rabbimin hikmeti işte psikolojik olarak çok kötü bir deneyimdi ama çok şükür en son üö hafta önce gittim pazartesi kontrolüm var inşallah azalma vs. Yoktur suyunda 🤗
1melekannesi3858 Nr_avc3 inşallah canım inşallah Allah sağlıkla kucagimiza almamızı nasip eylesin inslah
1melekannesi3858 Kardelen_sann inşallah canım valla inanirmsi9n sehir hastanesinde denemediğim bi doktor o kaldı onada yarın gidiyorum hayırlısı bakalim.
Kardelen_sann 1melekannesi3858 şehir hastanesi sıkıntı ya özellere cep yakıyor Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Nr_avc3 1melekannesi3858 Amin cümlemizinkini inşallah canım benim benim ilk bebeğim olacak ilkinde ölü doğum yaptım sezeryanla son ayında inşallah buna sağlıcakla kavuşuruz 🤲
1melekannesi3858 Kardelen_sann Amin inslalah canım inslalah gerçekten sıkıntı ya ama ne yapacaz mecburuz
Tugceinciuak 1melekannesi3858 bir cok arkadasim gitti kayseri sehir hastanesine hic olumlu birsey duymadim canim imkanin varsa lutfen ozele git