Kilicpnr Vajina da batma hissi oluyor mu sizlerinde. Genelde uzanır pozisyonda olduğumda bir anda bebek baskı yapıyor
mujdeli Kilicpnr döndükçe vajinaya doğru çok baskı yapıyor onun haricinde durup dururken hiç batma hissi yaşamadım. Kaçıncı haftadasınız? Kanala oturmuştur bebişin kafası belki
Kilicpnr mujdeli 37. Haftamız. Uyuamıyorum geceleri oturur halde iken yan pozisyonda ama uzanınca hemen çıkacak gibi alttan baskı yapıyor
Conaskimi Kilicpnr şuanda bende o hissi yaşıyorum valla :) geldi gelecek gibi bizde şuanda 37 haftalık olduk haftaya sezeryanim var Allah nasip ederse..
Rmysarft Seval2468 benim oğluma da iri diyorlar 32 haftalıkken 4 hafta önden gidiyordu perinatoloji baktı her şey normal dedi şimdi haftasını yakaladı ama yine 2 hafta önden gidiyor kilosu da fazla doğuma yakın nasıl belirtileriniz oldu bende şuan 37 yim
Seval2468 Rmysarft 37 de nisanim gelmişti 37+5 te suyum öyle sancim ağrım falan olmamıştı. Şuan 37+6 yim ne nisan var ne sancı
5melekannesi mujdeli Bende dün rahmimin yumuşadığını doğumun başladığını öğrendim her an gelebilir 2 saate bile doğurabilirsin dedi şimdi evde bekliyorum dünden beri heyecanla 🤦🏼♀️
Nurhayatt41 mujdeli kocaeli iyi bari çok sıcak bi il değilmiş🙃 ama biz hamişlere yinede hertürlü sıcak😀