Mire Seyhan494 aminnn inşallah evet ben de otu çıkarmadım doğum bitene kadar çıkarmam sanırım ama sancılarım çok fazla arttı bugün doğuracağımı hissediyorum Allah hepimize kolaylık versin
Seyhan494 Mire ay hadi İnşallah dogurursunuz benimde minik sancılarım var şimdi hastaneye geldim doktoru bekliyorum
Dilan_55 Seyhan494 Meryem Ana otunu bende kullandım ama ben hastaneye yatışım yapıldığında suya koydurdum ve ozman dualarını etmeye başladılar hastaneye yattıktan 3 saat sonra çok rahat bi şekilde doğurdum bide unutmamanız gereken bisey var doğum olduktan sonra otu hemen sudan çıkarmanız gerekiyor
Seyhan494 aleyna82 Eymenbaby Zuleyha_Evren şimdi geldim eve sancılarım 10 dk da bir geliyor bende hissediyorum açıklığa bakmadı çünkü sancılarım artınca zaten çok kez bakılacak dedi muhtemelen bugün ya da yarın dogururum gibi hissediyorum bende hatta istersen hastaneye yatıralım ama yorucu olur burada olmak dedi bende istemedim sıklaşmasını bekliycem
aleyna82 Seyhan494 ay hadi hayırlısı sağlıkla alın kucağınıza inşallah bende deniyim bari gelen giden yok 😁
Merve20 Seyhan494 sağlıkla kucağınıza alın inşaallah ben bu düzenli gelme olayını çözemedim. Dün bende Meryem ana otunu yaptım. Ağrılarım olunca gece nst de sancı çıkmadı. Ama sabaha kadar adet sancısı gibi sancıdan uyuyamadım. Şuan bile sanki her an adet olcakmışım gibi Karnımda semsert kasılma gelince daha bi dayanılmaz oluyor. Sizin nasıl bir ağrı
Zuleyha_Evren Seyhan494 ay maşallah Rabbim kolaylığını versin inşallah brn de şimdi abdest alıp deneyeceğim Meryem süresi falan okuyup duamda sizi de geçireceğim Allah tez zamanda sağlıkla aldırsın kucağınıza
Seyhan494 aleyna82 yalnız ben adaçayı içtim ananas yiyorum 2 gündür bunları da deneyin bunlarında katkısı olmuş olabilir
aleyna82 Seyhan494 ay bugün benimde konturolüm vardı 2cm acilmam varmış dedikleriniz yapıcam bakalım hayırlısıyla gelsin
Seyhan494 Merve20 benimde hastane de çıktı 10 dk da 1 yükselme oldu nst de eve geldim uyuyayım dedim uyudum uyandım öyle şiddetli bir agrı hissetmiyorum hastanedeki gibi değil bende şuan çok şaşkınım niye böyle oldu çözemedim ynen regl agrısı gibi kasıklarıma vuruyordu hastanede
Seyhan494 Zuleyha_Evren Allah razı olsun dualarınız kabul olsun inşallah hepimiz için kolay doğumlar nasip olsun
Seyhan494 aleyna82 inşallah ananas , adaçayı, hurma, 2 günde 1 cinsel ilişki, yürüyüş squat hepsini yapın inşallah kolaylıkla rahat bir dogum yaşarsınız
Cerennn_ Seyhan494 22 gün önce 1 cm açıklıkla ve sıfır sancı ile 39+2 de suni sancı ile doğum yaptım. Devlette olduğum için Doktor çatın dar aşılman olmazsa sezaryene slırız dedi öncelik normal doğum dedi. Doktora yalvardım benim açılmam olmaz siz beni bir şekil sezeryane alın dedim kabul etmedi. Doğuma girerken ne açılmam artmıştı ne kanamam geldi ne nişanım geldi ne suyum geldi. Yanımdada Meryem ana otu vardı bir gün öncesinden Meryem suresini hem okudum hem dinledim doğumhanede de suya koydum niyet ettim. Hem ağzımda dua ile çektim sancıları. Ve açılmam yokken 3-4 saat sonra tam açıklıkla doğum yaptım. Ben önce Allah’ımın yardımına sonra da Meryem ana otuna inanıyorum. Doğum yapacaklar deneyin derim
Seyhan494 Cerennn_ maşallah Allah cocugunuza size can saglıgı versin bende suya koydum Allah’ın izniyle dogumumu yaparım inşallah
Madeinpelin Cerennn_ nasıl suya koyuyorsunuz sıcak mı soğuk mu sonra içiyor muyuz o suyu detayları anlatsanız olur mu çok merak içindeyim