Filiz-kkn04 Mucizemibekliyorum25 seninki baya yüksek çıkmış benimki biye düşük ki bende çok korkuyorum inşllah yükselir ya
Mucizemibekliyorum25 Filiz-kkn04 ya yükselecek Rabbimin izniyle kafana takmamaya çalış ben de artacak mı diye çok korkuyorum evde gebelik testiyle kontrol ediyorum 5 gündür artıyor kırmızılık sen de öyle yapabilirsin istersen
Mucizemibekliyorum25 tatlibebegim_ evet ilk aşılamam gaz problemi yaşadım bir de aşılamada 3-4 gün sonra göğüsüm hassaslaştı uçları belirginleşti ben kendimde belirti aramamaya çalıştım cünkü 1.5 yıldır olmuyordu belirti aradıkça 🥲🌸
tatlibebegim_ Mucizemibekliyorum25 bende gaz problemi yaşıyorum baya isal kabız ilkinde böyle olmuş muydı hatırlamıyorum ama inşallah bu ikinci tutar ya bugün özellikle vajinamın başlangıcı kasığımın alt tarafı çok sancısı inşallah tutma belirtisidir
Mucizemibekliyorum25 tatlibebegim_ ayy bende de öyle ağrılar çok olmuştu ama umutlanmamak için çok dikkat etmedim sen de kafana takma dualarım seninle Rabbim kucağımızı boş bırakmasın
tatlibebegim_ Mucizemibekliyorum25 ayy inşallah bunda umudum daha fazla , bi sorunun var mıydı peki eşinde falan
Mucizemibekliyorum25 Filiz-kkn04 inşallah yükselir ben de kafama çok taktım uykularım kaçtı valla ikimizde güzel haberlerimizi alalım 🙏🏻🙏🏻
Muhammedarasannesi tatlibebegim_ canim seni her postta gördum bence kendini strese koyma kendine başka uğraşacak şeyler bul bnde aşılama oldum ama hiç arastirmiyorum sadece from a grince gördüm her yerde yazmışsın senin icin diyorum strese koyma tuttumu tutmadimi diye streslenme
Mercimekannesi-2016 Kızlar benimde aşılama gününü sayarsak 15 gün bugün sabah test vericem çok heyecanlıyım dua edin bana bol bol allahım kucağımızı boş bırakmasın 🙌