Evazada G12s_18 ee bu programda gün biticek biz hala bekliğicekmiyiz? Akşamdan o ladar ağladım ki neden olmuyor diye ya bişey olursa ya kakasını yaparda yutarsa ya suni sancı verirlerse hepsinden korkuyorum kendi olsun istiyorum olmuyor
G12s_18 Evazada Daha yeni doktordan geldim herşeyi iyi dedi suyu kalp atışı falan haftaya tekrar gel dedi eğer haftaya da belirtim olmazsa 2 günde bir gelecen en son çare yatisini yapacağız dedi
Aysegulce1 Evazada bende istiyorum ama hiçbir belirti yok günü geldimi hastaneye yatış verirler bende korkuyorum bu gidişle suni sancı olacak gibi benjmde
Evazada G12s_18 ben yurtdışındayım ne olucak nasıl olucak hiçbir fikrim yok kızım gelsin nolur diye Rabbime dua ediyorum çok zor korku içindeyim
Busradundar10 38+2 ara sıra gelen yalancı sancılar hariç başka bir belirtimiz yok ha bugun ha yarın diye diye bekliyoruz😪
3_fistikannesi Aysegulce1 kız evet dün gece Bi sancım geldi gibi bugun yine turp gibiyim. Sende durumlar nasıl
Aysegulce1 3_fistikannesi bende tık yok benim de kızım olcak nasip olursa ama bisicik yok napcam bakalim