kumsalesen Merveaysem yok bana kan sulandirici vermedi Sabah D vitamini Öğlen gyno Ferro Akşam magnezyum Yatarkende decavit Ben sezeryan olacağım için vermedi galiba zaten yeterince var demiştir doktor😂
Merveaysem kumsalesen Ay bende de hepsinden var demir hapını unutuyorum bazen ama magnezyumu ağrım falan biseyim olursa içiyorum haftada 2 3 falan 😁
Merveaysem Melek102020 aa bana da 1 hafta geride kilosu dedi neye göre kilo belirliyo bu doktorlar acaba kendilerine😂
Zeynep_Ali Bende bugün gittim kontrole 32+2 de yim boy ortalama 38 dedi 2 kg olmuş doktor normal dedi sizce nasıl bana küçük geliyo🐣 ve sezaryen düşünüyorum böylelikle doktor 19 Eylül uygun dedi 🙄
Zehross03 Merveaysem benimde 32 hafta 1950 kg gayet normal dedi haftasıyla uyumlu asıl kiloyu bundan sonra alırlar doğuma çok var
gmzncn Hiç takılmayın bence kiloya sağlığı sıhhati yerinde olsun sizlerde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah, bende en çok meyve, yumurta ve özellikle kaşar peynirini duydum ✨
kayra21 Merveaysem İlk gebeliğimde iştahım çok açıktı iyi beslensin diye hep bebeğe yarayacak şeyler yedim kızım hep 2-3 hafta ileriden gidiyordu ve 29 kilo aldım 😀 şimdi 2. ye hamileyim en başından iştahım yok hamile olduğumu unutuyorum ve beslenmeme dikkat edemiyorum kullanmam gereken ilaç vitamin bile kullanmayı unutuyorum bebeğim yine kız ve yine 2-3 hafta ilerde gidiyor 🥹4 kilo aldım 28+2 Biraz da bünyeyle alakalı bebeğin kilo alma durumu Bende eşim de 4 buçuk kilo doğmuşuz
Merveaysem kayra21 ooo masallah benim eşimde 3 kilo doğmuş bende 3 kusur doğmuşum simdi bende simdi genetik diye dusunuyordum😂
betulbeyaz Merveaysem ne yaparsanız yapsın bebisin kilosu genetiktir eşiniz ve sizin doğum kilonuzun ortalaması olacaktır☺️ benim de bebeğim minyon önemli olan sağlıklı olması haftasına uyumlu gitmesi kilolu bebek sağlıklı bebek gibi geliyor bize ama hayır tek kriter sağlıklı olması🤍
vanilyali99 Sabah kahvaltıda çay yerine hep süt içtim, gün ortasında da yine bir küçük kutu süt içiyorum ya sade yada kakaolu bebek ilerde gozukuyr, cok yemek Pilav yediğim soylenemez diyet ekmek yiyorum o da 1dilim gunde
Nurcihannan Merveaysem hiçte minyon değil gayet iyi bnim 1500 gr o zaman . 35 haftalık gittim 2200 gramdı doktorları cok tatma 6 kilo cocuk doğurmamızı bekliyolar heralde
Merveaysem Nurcihannan haklısınız gercekten buradaki yorumları okudukça da içim rahatladı insallah sağlık sihhatle kucağımıza alalim da varsın minyon olsun 🥲🥲