ug_fa-3diplomalianne MehmedinZeynebi valla ben normal doğum yaptım depend kullandım çok memnun kaldım
ArsaminAnnesi MehmedinZeynebi canped aldim 75 ve altıysaniz dogumda L beden uygun olur ama sezeryan da önerilmiyormus diye duydum dikis yerini terletiyormus bakalim kullancak miyim
ug_fa-3diplomalianne MehmedinZeynebi yani ben doğuma 62 kiloyla gittim ama bedeni L idi galiba yanlış hatırlamıyosam zaten bebeklerin külot bezi gibi oluyo yanları lastikli
Bulbulyuvasi Canped de kullandım depend de. Çok farkları yok sancı çekerken depend odaya gelince canped
MehmedinZeynebi Bulbulyuvasi yani iç dokuları filan aynı değil mi bazı pedler var içleri pamuklu değil rahatsız ediyor yoğun kanama anında bunlar pamuklu mu ikisi de aynı emiciliğe sahip mi
MelteM2cck Ben ilk doğumumda depend kullandım 105 kiloyla doğuma gittim. Odaya çıktığım da 95 kiloydum L bedenini kullandım. 2 beden var zaten M ve L. Çok memnun kaldım. İkinci hamileliğimi yaşıyorum. Dogumumda depend alicam yine
gokcEren MelteM2cck xl da var boyutlarini bilmedigim icin nolur nolmaz büyük olsun diye xl aldim büyüğü bi sekilde halledersin da küçüğü sıkıntı olur diye, bilmiyorum yanlis mi yaptim
Mire MehmedinZeynebi xl beden alın ben 86 kilodayım xl aldım esnek yanları rahat olur sıkmaz gibi duruyor denemedim ama elimle baktım gayet geniş rahat iç çamaşırı gibi hissi var xl bedeni de mevcut
Mire MehmedinZeynebi ahaha sorma cidden öyle sanırımmm siz kaç haftalıksınız ben an itibariyle 40+3 oldum