mombarbie_ Asyun 15 ila 17 haftalarda söylüyoruz dedi doktorum bu gittiğimde sormustum net olmaz dedi
mombarbie_ nurdanygt cinsiyeti söyleyen doktorun adı nedir benimki 15 ila 17 haftadan önce söylemiyorum dedi
Asyun mombarbie_ ayy canım ben hiç anlamıyorum ama içime erkek doğdu,ınstagramda cinsiyet tahminim sayfası ücretsiz tahmin yapıyor ben oraya atmıştım geçen gün ultrason fotoğrafını
mombarbie_ Asyun yaa teşekkür ediyorum 11+2yken ki ultrason bende görür görmez erkek hissettim aynı haftada olan ama bebisi minnak olanlar var benimki baya iri duruyordu 🤣 bakalım ne cikicak
Bircanm Asyun gatayı banada önerdiler ama temizlik açısından ve eski hastane olmasından dolayı gitmek istemedim hayırlısı olsun bakalım bende perşembe gidicem tekrar nasipse
Aryaarda Hafizebirhanim merhabalar bende RAMAZAN ERDA PAY a gidiyorum yeni gebeyim çok ilgili bı doktr hatta eşimi bile içeri alıp bilgi wermisti. Yarın yine randevum War ona gidicem
Hafizebirhanim Aryaarda aslinda baska bi doktor takipliyim sadece devlettede takibim olsum istedim. Erkeklerden ben cok cekiniyorum ya 😥 sami ulusta bi doktordan azar isitince bodha erkege gidemedim
nurdanygt Hafizebirhanim evet herseyi gösterdi cinsiyetini bebek yutkuyordu gösterirken yutkunuyor dedi doktor devlette şans işi
Hafizebirhanim nurdanygt ben gittigimde hic ekrani gostermedi baya genc acik bi bayandi bende butun devlet boyle yapiyo gostermiyo saniyordum