melekmommm se2206 hiç hatırlamıyorum vitamini ya şuan 32 haftalık olduk bile çok şükür 🤲🏻 ama o aşamada paketli gıdayı tamamen çıkardık hayatımızdan tabi şuan yiyoruz yine 😄
se2206 melekmommm Masallah Allah kucağına almayı nasip etsin sağ salim. Bende paketli gıdadan uzak durmaya çalisiyorum ama biraz zor. Azaltmaya çalışıyorum.
melekmommm se2206 canım çok iyi çünkü benim 3-4 tane görüldü tedaviye başlayınca iğnelerle birlikte görülmeyen yumurtalarda çıkıyor meydana
se2206 melekmommm bende onu merak ediyodum iğnelerle daha da artabilir değil mi? Geçen ay 9 du bu ay azalma olur mu acaba o aklıma takıldı.
melekmommm se2206 azalmaz inşallah çünkü benim adetliyken üç dört taneydi Allah tez vakitte güzel haberler almanı nasip etsin
Dmrsm Mucizemsin_bebek AA kuzum hangi doktor ruşen atmaca mı ben adet olmayı bekliyorum yarın olursam insllah baslicam zaten Abdullah beyde yumurta toplamayı ve trasnferi novafertilde yapiyor 🙂
Mucizemsin_bebek Dmrsm evet canim rusen atmaca bende onda yaptiricam baya ovguler aldım inslalaj banada ugur getirir
se2206 Dmrsm ben İstanbulda acıbadem maslak canm Bülent tıras belki duymuşsunuzdur programlara da çıkıyor.