motherlove Eminerefref1 İlk oğlumda 10 set yastık yaptırmıştım inanılmaz kaliteli bi takımdı hala saklıyorum ilk günkü gibi ama şuan aynı set 1.500 falan biraz kararsız kaldım ama kalite mükemmel 👍
motherlove Birrrcan merhaba nasıl fotoğraf ekleyebiliriz ben hiç anlayamadım iPhone12pro kullanıyorum kopyala yapıştır yapıyorum eklenmiyor 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Birrrcan motherlove merhaba sol üstte resim yükle yazıyor oraya girip galerinizden istediğiniz resmi seçip yükleyip linkini kopyalayacaksiniz sonra bu sohbete girip yapıştıracaksiniz
umutunannesi2023 aminehumamoms ben yaptirdim instgram kokostokalar melek hanim cok kibar ve ilgili cokta memnun kaldim carsidaki hastane cikisilariyla ayni giyatti nerdeyse 2 ay once falan yaptirdim fotograf ekleyemedim yapamadim😀
turkuaz_ aminehumamoms  toplam 900 tl tuttu ancak ben aldıktan aonra zam geldi
umutunannesi2023 edadm ilkte bende teredut yasadim ama trendyolda da satis yapiyor ben ordan bulup sonra instgramdan numarasini alip whatsaptan yazmistim trendyolda biraz daha pahali vergi vs kesinti oldugu icin daha pahaliya satiyorlar
aminehumamoms umutunannesi2023 resmini atabilirmisiniz yaptırdıgınız 10lu hastane çıkısının sayfasa çok model var evet uyguna yaptırmışsınız
aminehumamoms umutunannesi2023 anasayfada üç çizgiye tıklayın orda resim yükle diyo oraya tıklayın resmi yükleyip ordaki linki kopyalayın buraya yapıştırın
karanmom aminehumamoms sennakisevi orda yaptıracağım arkadaşım yaptırmis, çok güzel beğendim Instagram dan bakın resim atamiom
umutunannesi2023 aminehumamoms basardim oldu 😀😀 kadin kendi sayfasinda da paylasmisti benim yaptirdigimi
aminehumamoms kbrmrym96 bende yaptırıcam canım ama öyle çok uçuk fiyatlara yaptırmıycam sadece tulum şapka eldiven olanlardan yaptırıcam onyda sonra hatıra diye saklıyıcam