aminehumamoms Kızlar hastane çıkışı yaptırıcam isimli hangi sayfa nekadara ve görseliyle birlikte atabilirmisiniz yaptırmak isteyenlerede fikir olurr
abnw aminehumamoms ben anakuzusu sayfasında sipariş verdim, daha gelmedi ama bekliyorum bende gelmesini
Birrrcan aminehumamoms Lina tasarım Instagram sayfasından yaptırdım fiyat 270 TL EFT ile gönderim yapılıyor
aminehumamoms Seleenay nekadara yaptırdınız acaba sayfada fiyatlar yazmıyoda tulum mu yaptırdınız beğendim nakışlı olmasını falan
motherlove Birrrcan merhaba nasıl fotoğraf ekleyebiliriz ben hiç anlayamadım iPhone12pro kullanıyorum kopyala yapıştır yapıyorum eklenmiyor 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Birrrcan aminehumamoms bir çok sayfa yüksek fiyat söylüyordu ondan bu uygun geldi bütçeme güzel ürün de tabi kişiden kişiye değişir 🌸
motherlove Eminerefref1 İlk oğlumda 10 set yastık yaptırmıştım inanılmaz kaliteli bi takımdı hala saklıyorum ilk günkü gibi ama şuan aynı set 1.500 falan biraz kararsız kaldım ama kalite mükemmel 👍
Deryaaduru Eminerefref1 bende o siteyle konuştum ama kararsız kalmıştım dokusu fln nasil 10 lu takımi alacaktım bende diğer sitelere göre orası uygun geldi
Elenora aminehumamoms yaptırdım henüz gelmedi nasıl olacağını görmeden söyleyemem umarım istediğim gibi yine de öneri diye ismini bırakıyorum buraya butikbebecik sayfası instagramdan yaptırdım
EbruBoluKaya Ben henüz yaptırmadım ama 2 arkadaşım yaptırdı pamukbebek_tasarım kullanıcı adı memnun kaldılar 500 -600 arası tam 10 lu nohut battaniyeleri yada penye battaniyeli seçeneklerimde isterseniz sadece tulum da tapıyor daha uygun fiyata diye biliyorum
BirazbundanBirazondan1 aminehumamoms trendyol dan Homamia dan yaptırdım. Kumaşı çok güzel geldi. 530 TL idi
Yildiz123- BirazbundanBirazondan1 bende oradan yaptırmayı düşünüyorum hangi deseni yaptırdınız acaba ben kararsız kaldım da görsel paylaşabilir misiniz
Beggg aminehumamoms tulum şapka 230 yastık 180 idi şu an ne kadar bilmiyorum, instagram esilaaaksesuar sayfasına yaptırdım
elifaydinn Pinkbabydesign sayfasından yaptırdım hepsi 1000 tl tuttu . Diğer sayfaların genel hazırlanma süresi 1 ay ama bu sayfa 10-15 gün arasında hazırlıyor 🌸