Aytenella Bende 5 haftalık gebeyim. Adet olmayınca fakat ağrılar olunca acile gittim. Tıpkı adet olacak gibi, bel göğüs ve karından kasığa vuran bir ağrı.. Yerleşme ağrısı imiş.. Zamanla geçermiş. Umarım.. Çok zor çünkü.
Civciv53 Aytenella onu bende yaşadım ama o tarz bir ağrı değil. Kasık ağrısı değil vajinaya baskı ve vajina etrafındaki kemikler ağrıyor.(çatı ağrısı) Yürürken sağa sola dönerken. Bu son haftalarda olan ağrıymış fakat bende erken olduğu için bu ağrıları ve riski önlemek için ilaç verdi doktor.
emir_01 Dunyammmm war ne yazikki gene olmadi bu ay ilaclar cok pahali rahim filmi icin devlette randevu bulamiyorum ozele gidemiyorum kendi icimde cabalamamla kaliyorum
Dunyammmm emir_01 ilk hamileligimde adetten olucam sanıyordum oyuzden adetim 2 gün geçmişti test yapmamistm adet agrisi gbi haff bir ağrı vardı beli olmz insalh hamilesjnizdir dualarm sizinle
emir_01 Dunyammmm allah razi olsun sagolun insallah olur cok yoruldum tek basima cirpinmakdan rabbim gonlunuze gore versin
Birmavianne__ Haticedalarslan50 kasık ve bel ağrın ne zaman başladı benim adetime 13 gün falan kala aşırı derece bel ağrım ve kasık ağrım başladı sende de öyle oldu acaba? Hiç göğüs hassasiyeti olmadı hala da yok. Ama ömrümde böyle bi kasık ağrısı görmedim afedersin ilişkide bile ağrıyor. Bir de incecik kıl gibi şeffaf akıntımda kan görmüştüm ilişkiden bi iki gün sonra
Haticedalarslan50 Birmavianne__ benim de öyle çok ağlıyordu hala ağrıyor ve göğüs hassasiyetim yeni başladı ama o kadar da çok değil
Birmavianne__ Civciv53 kasık ve bel ağrın ne zaman başladı benim adetime 13 gün falan kala aşırı derece bel ağrım ve kasık ağrım başladı sende de öyle oldu acaba? Hiç göğüs hassasiyeti olmadı hala da yok. Ama ömrümde böyle bi kasık ağrısı görmedim afedersin ilişkide bile ağrıyor. Bir de incecik kıl gibi şeffaf akıntımda kan görmüştüm ilişkiden bi iki gün sonra
Civciv53 Birmavianne__ benimde adetim düzenlidir ve hep karın ağrım adetimin 2. Günü olurdu. Ama bu ağrı çok değişikti. Benimde adetime 1 hafta 10 gün falan vardı ağrımaya başlamıştı. Ama benim 1 hafta geçten geliyor bebeğim son adet tarihime göre geç döllenme olmuş bir hafta. Gögüs ağrısı adet zamanları oluyordu ama bu bambaşka bişeydi bendeki yanı memem sanki kopacak gibiydi dokunulmuyordu ne yatabiliyordum. Allahtan hepsi 12. Haftada geçti benim mide bulantım falan. Bu arada ben hamile olduğumu adetimin bir gün gecikmesiyle öğrendim. 3-4 gün sonra da kanamam oldu yerleşme kanaması dedi doktor. O gün bugündür riskli gebelik geçiriyorum 🥲
Birmavianne__ Civciv53 Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin 😇 vallahi normalde bu dönemler göğüslerime şişmeye bağırmaya başlar yaklaşık bir 10 gün içerisinde adet olurum ama asla göğüslerin de hassasiyet yok belim ve kasıklarım aşırı ağırıyor hiç böyle olmamıştım
Civciv53 Birmavianne__ gögüs hassasiyeti adet zamanımda başlamıştı belki daha sonra olabilir sizede amin inşallah. Allah sana da hayırlısıyla bir bebiş nasip etsin inşallah kolaylıkla 🤲🏻
Birmavianne__ Civciv53 inan bana şu an bunu söylemen bana umut oldu çünkü göğüs hassasiyetim hiç yok bu da beni ister istemez üzüyodu acaba herkezde çok erken göğüs hassasiyeti başladığı benimki psikolojik midir diye ama bu kaşık ağrısı karın ağrısı ve karın şişkinliğe asla psikolojik olabilecek derecede bir ağrı değil diye düşünüyorum
Civciv53 Birmavianne__ test yaptınız mı ? Benim kaset testte silik çıkmıştı adetim 1 gün gecikmesiyle.
filialunae Birmavianne__ yok ya benim de g göğüs hassasiyetim olmadı. Sanırım bir 9 10 haftadan sonra göğüslerim şişmeye ve hassaslaşmaya başladı. Şimdi 29. haftadayım şimdi sündü memelerim niyeyse en başlardaki dolgunduk geçti 🤣 Doğuma yakın süt toplayınca tekrar dolar herhalde🥲