Gunes17 önemli olan saglilka kucaginiza almış olmanız bizimde egemen beyle iyi anıları olmadığı etrafımdaki insanlar doktorlar kişiye göre değişebilir yinede bu şekilde konuşmamak lazm ilgisiz v.b şeyler test sonucunuz riskli çıkmıştır ultrasyonda belki ense kalınlığını biraz olduğundan yüksek görmüştür tedbir amaçlı istemiştir sizden eğer zor zamanlar gecirmissiniz di o dönem bende ikinci gebeliğim de zor bı süreç geçirdim ilk haftalarda tsh denge olayım vardı ama düzeldi bu doktorların elinde olan bişey değil kaç kez kan verdim iç hastalıkları üzerine ultrasyona girdim benim verdiğim kan sonucuna dayalı olarak bu söylendi şuan bir sıkıntı yok gebeliğe bağlı olduğu söylendi ilaça başlamam için bütün testlerin yapılması gerekiyordu kafasına göre veremezdi anlatmak istediğim olay bu aslında. Yine olmuş olsa yine Sezer beye giderim çok ilgili her aradığında açar mesajlara cevap verir yakından ilgilenir ilk oğlum ellerine doğdu şuan kontrole gittiğimizde sarılır beraber yapması gereken işleri yaparlar cihazla kardeşine bakabilirsin der