Merhaba 29+6 ya da 30 haftalık bebiş anneleri bebeklerinizin kilosu ve boyu ne kadar 🌸
Bebiş gelişimleri 30 hafta
Birbebishikayesi şimdi ciktim 29 5 1480 grm dedi az geldi bana bide kafası önde 31 ile uyumlu
Birbebishikayesi 29+3 te 1380 di normal dedi doktorum
Birbebishikayesi 30+5 de gitmistim gecen hafta 1700 kilo ve 44 cm boyu. 🌸
Comeasli Benimde 29+6 1321 kilosu boyu 40 cm bana az geldi ya sanki 🥺
Birbebishikayesi boyu 28 5 de 38 cm di kilosu da o zaman 1378 demisti özelde dr devlete geldim bugün boyu söylemiyor zaten
Comeasli benim bir hafta geride galiba :(
Birbebishikayesi oyle dusunme canim dikkatli beslen bol su iç ben hafif besleniyorum ekmek falan yemiyorum bi kahvaltıda ara öğünlerde ayran yada muz
Comeasli ama bende bu ay hiç kilo almamişim
Comeasli dikkat ederim canım yazdıklarını deneyeyim
Birbebishikayesi bizimki 3 hafta önde gidiyor dedi Dr kilosunu boyunuda hiç soylemedi bende sormayı akıl edemedim 😆😆
Egeminannesi bu kadar önde olması sorun olmaz değil mi ama anneler çok öutlunoluyor ya benim bir hafta önde gidiyordu normalde çok mutlu oluyordum 😀
Egeminannesi şekeriniz mi var aceba
Birbebishikayesi öbür oğluma bı ay geri demişlerdi çok korkmuştum ama bu sefer önde dediler korkmalik bı durum yoktur ins 😆😆😆
Hjilhn yaptırdım şeker yüklemesi çıkmadı bsy on kilo almışım smdiden ayaklarımda sisiyo diyince Dr yaptır dedi öyle ama şükür bsy çıkmadı bebek biraz iri olcK sanirim
Egeminannesi çok şükür inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız 🌸
Birbebishikayesi doktor normal diyorsa takmayın kafanıza stres yapmayın
Birbebishikayesi 30 haftalıkken 1 kilo 645 gramdı 😍 cuma tekrar randevumuz var 32+5 olacaz bakalım hayırlısı 🥰❣️