1melekannesi3858 TheMuhtesem valla benim bebis 26 haftadan belli doğum pozisyonunda şimdi de suyunda azalma var her an hersey olabilir diyo yoksa bekleteceklerdi doğum olmasın diye çocuk iyice gelişsin demişlerdi
Ershnt 1melekannesi3858 38 + 5 hala gelmiyor kızım doktor geçen hafta hazırlıklı ol her an gelir demişti ama bu gün oldu yok hala hareketi çok fazla normal mı ki
1melekannesi3858 Ershnt doğum yakın olduğu zamanlar hareket çok olur derlerde bilmiyorum ki valla canım inşallah dogurursun valla bende 37+1 oldum suyu azalmış heran herseyolabilir dedi doktor belki Bi hafta belki 2 dedi
1melekannesi3858 mujdeli valla bende aynı bide doktor şimdi 1 2 hafta dedi şimdi dahada çok heyecan oldu valla bende hayırlısı ile Bi dogursaydik suyu azaldığı için 1 2 haftaya doğum dedi heran hersey olabilir dedi
mujdeli 1melekannesi3858 yaa en hayırlı zamanda gelsin inşallah 🙏🏻 benim de yarın randevum bakalım ne dicek 🙈
Esmanur43 1melekannesi3858 bende şuraya kondurayım kendimi yarın 38 olarak devam ediyorum kız bebeği 38 dedin mi çıkar derler bakalım hayırlısı🥲
1melekannesi3858 Esmanur43 valla bu millet bilmiyor bence bu senenin kızları cikmiyo anam yok ya hep 40 hafta felan oldular
Esmanur43 1melekannesi3858 iki kız vardı çevremde ikisi de normalle 40 ta geldi diğer kızlar 38-35 te falan zorunlu sezeryan oldu🥲
1melekannesi3858 Esmanur43 vallw bende perşembe kontrol var gittiğimde söyleyecem inşallah alırlar sezaryana çünkü benim suyum azalmış dün değil ondan önceki gün yatış yapıldı Bi gün yattım bebek hareketleri çok yok bide çok kasiliyor
Esmanur43 1melekannesi3858 yaa öylemi mecbur almalılar zaten ya Allah korusun dikkat edin kendinize de bebeğinize de sağlıkla kavuşun inşAllah
Fik 1melekannesi3858 ah kız valla artık doğsun istiyorum bu gün gebe eğitiminde doğumhaneye girdim hafif hafif ağrılar vurdu bebek doğumhanede olduğunu mu hissetti ne 😂 hemşireler vardı oturan onlara 2 haftaya flan buradayım diyorjm 😂