1melekannesi3858 Kızlar doguramayanlarda bugün @Ulvana @3Tospikannesi @Fik @Pinklove Ooo kızlar biz baya çok’uz hadi bakalım.kim önce fırlatı verecek bebisleri rabbim.hepimize kolay doğumlar nasip etsin hayırlısı ile Bi avazda kucağımiza almak nasip olsun Rabbım kimsenin kucağını boş koymasın inşallah
Ulvana 1melekannesi3858 inşallah canım inşallah artık sağ salim gelsinler. Hep bi korku vardı erken doğum olucak diye şimdi vakitleri geldi çok şükür bu günümüze inşallah sağ salim gelsinler yinede korkular var.Allah yardımcımız olsun 🤲🏻❤️
TheMuhtesem 1melekannesi3858 37ye erken diyordu benim doktorum, 39-40ı görelim demişti ama şimdi heran doğurabilirsin diyor 36+5teyim. Kasılmalarım 35te başladı, tam doğum pozisyonu da almış artık beklemedeyiz 🫠
DiLaRa48 Pinklove benim ilk oğlanda 41.haftasını doldurdu gelmeye hiç niyeti yoktu sonunda sezeryanla alındı keyifleri yerinde galiba içerde 😅😅
1melekannesi3858 Pinklove oo iyi maşallah senin bebis baya toplanır iyi olur işte benim en fazla 2 haftam bilemedin 2 buçuk haftam varmış doğuma
1melekannesi3858 DiLaRa48 aynen öyle vallahi canım benim ne zman gelmek isterlerse ozamn gelsinler bakalım
Pinklove DiLaRa48 Aynen mis gibi yatıyorlar yiyip içiyorlar kim böyle bir yerden çıkmak isterki fjdndnd
1melekannesi3858 Pinklove olsun canım anne karnında bi gün Bi günmüş dün değil ondan önceki gün ben hastanede iken doktorlar öyle dedi biz suandq doğum başlatıriz ama anne karnında bi gün bi gün bebek için dedi
1melekannesi3858 Ulvana Amin inşallah canım benim inşallah sağlıklı sıhhatli kucagimiza alırız inslalh
1melekannesi3858 TheMuhtesem valla benim bebis 26 haftadan belli doğum pozisyonunda şimdi de suyunda azalma var her an hersey olabilir diyo yoksa bekleteceklerdi doğum olmasın diye çocuk iyice gelişsin demişlerdi