BMH Hlmehsyn ben de duydum ve etrafımda da gördüm ama ilk hamileliğimde dikkat ettim şimdi de 2.hamileliğim bunda hiç umursamadım hatta ayıkladım da yüzüme de sıçradı doğunca göreceğiz artık doğruluk payını 🤷🏻♀️
Esra7261 Prensesim77 ne olabilir allah aşkına. Batıl inançlar bunlar. Gerçekten ciddiye alıp inşallah bişey olmaz demeniz bile tuhaf
CansuCaTurkmen İnanmayın böyle şeylere lütfen çevremde de hamileyken narı çok tüketmiş insanlar var bende aklıma geldikçe alır kendim ayıklar yerim kolumada damlar yüzüme de damlar. İnternetten araştırın bakın hatta hamileler için özellikle bir nara 40 yasin okuyup yiyin diyorlar.
Milly93 Valla ben çok yedim hemde öyle kaşıkla fln değil 4e bölüp ıssıra ıssıra yedim hatta nasıl yediysem tv ünitesi hep nar lekesi olmuştu eyvah eyvah desene bnm bebek yandı yer yeri nokta nokta leke olacak 🤣🤣
oznuryalcn Hlmehsyn ben okadar cok nar yedimki simdiye kadar kendimde ayikladim doke sacada yedim o zaman bizim cocuk ne bana ne esime benziyecek direk nar olarak dogcak 😂😂😂😂
Feride9595 O zaman benim bebegim kirpkirmizi dogacak😂😂2 aydir hergun yiyorum kendim ayikliyorum yuzume bile bulasdigini hatirliyorum😂😂ama boyle seylere inanmiyorum
Nazkin Hlmehsyn internette cok faydali yaziyor ki bende son ayimdayim her gun canim cekiyor eksi eksi
aysgldlrl67 Hlmehsyn Çok severim çok da yedim. Kendim ayıkladım üstelik. Nar yemekiçin eşimin işten gelmesini bekleyemezdim... bebeğim de leke falan da yok çok şükür 💗💗💗