Pamuk Benim hamileliğimi öğrenmem bildiğin tranva gibi bişey oldu,
42 yaşındayım ve 3 tane kızım var 23,19,16 yaşlarında.
Bundan 1 sene önce taktırmış oldugum sipray çıkarmak zorunda kaldım çünkü tutmamışti artık ve sürekli ağrı yapıyordu. Jinekolog doktorum dikkat edin çok fazla yumurtanın var demişti ,1 sene korundu eşim sonrasında adetim gecikti,eşime dedimki yaa hamile olmuş olabilirmiyim,yok yaa dedi bu yaşta hiç zannetmiyorum dedi tabi bende butim adet belirtileri var ama adet yok.bi kaç gün daha bekledim sonra dedik böyle olmicak test yapayım,gece Teheccüd namazına kalktım tuvalete gidip yaptım ama iki çizgi hemen aniden yandı,o ara panikledim ama dedim neyse heralde birisi Soner ben gidip namaz kılmaya,döndüğümde dahada belirgindi, eşim uyuyor ama ben soklandım. Uyandığında test yaptım pozitif diyorum adam uykulu diyor bu saatte ordanmi geliyorsun 😅
Uykusu açılınca anladı oda bı tuhaf oldu.
Günlerce ağladım geceleri uyyamadım bazı sağlık sorunlarımda vardı. Bı sürü fetva verecek kişilerle görüştüm,sonrasında ultrason dan geçtim ve dedimki bu Rabbimin bana armağanı, bebeğimden defalarca elimi karnıma koyup defalarca özür diledim ve diliyorumda, 43 yaşına girmeme 1 ay kaldı ve doğumum Kasım’da ,şuan o kadar mutluyumki sabırsızlıkla kucağıma almayı ümit ediyorum sağlıklı sıhhatli hepimize inş’Allah 🤲
Ama şunu hiç bir zaman unutmamak lazım,bana 4uncu çocuk yapmiyomusun dediklerinde mümkün değil ,imkansız diyordum kendimden bu kadar emindim,şimdide diyorum ki imkansız diye bişey yok imkasızları imkanlaştıran Rabbim var ve herşey mümkün.
Bu arada oğluşum olacak inş’Allah 🥰
Benim hikayemde böyle kızlar 😊