Pamuk ilkinde eşim o kadar kendinden emindiki sen hamilesin diyip duruyodu bana. Hatta kaset test almıştm adetim bir hafta gecikince ama negatif cıkmıştı. Ben cok üzülmüş cok ağlamıştım ama eşim hala cok emindi ağlama boşuna hamilesin diyodu 10. Gün kan verdim ve 600 küsürlü bi değerle öğrendim. Telefon edip hamileymişim dedim 😂 oda bak ben sana demiştim falan tarzında bi tepkisi olmuştu sevinmiştik rahatlamıştık istediğimiz ve beklediğimz bi haberdi. Ama bu olaydan tam 6 sene sonra yani şuanki hamileliğimde asla ihtimal vermediğimiz 2. Cocuk düşünmediğimiz evliliğimizde hayatımızda hiçbişeyin yolunda gitmediği bi zamanda aldık haberi. Hatta benim ara ara hep gecikmelerim olurdu ve ben hep aynı paranoyaya düşerdim ay hamile miyim ay noldu ay nolucak diye telaşlanır korkuya kapılırdım. Yine öyle bişe sandım diyorum ya hiç beklemediğimz bi andı ihtimal vermiyoruz yani. Söyledim ben hala adet olmadım diye “eşimde sen bunu her ay yaşıyosun farkında mısın” diyerek ciddiye almadı beni. Neyse işte hak verdim bende cok umursamadım ama kafamın bi köşesinde beni kemirdi durdu bu düşünce. Neyse işte gittim eczaneden öylesine bi test aldım eşimede söylemedim. Negatifse hiç dillendirmeden çöpe atıcaktm maksat içimin rahat etmesiydi. Aaa testi bi yaparımki ne görüyim ilk dakikadan iki tane kıpkırmızı çizgi. Sonra eşim eve geldi e adamın haberi bile yok test yaptığımdan. Kapıyı açar açmaz çarşamba pazarı gibi bi suratla hamileymişim dedim sadece ağladım ağlıycak bi tonla. Çünkü allah affetsin sevindim desem değil üzüldüm desem değil bi şok bi korku aldı beni. Eşim sarıldı etti sevindi ama oda allak bullak oldu. Hemen gittik kan vermeye 1200lerde bi değer ertesi gün doktoruma gittim kesesini bile gördük o kadarki gelişmiş ve kesinleşmiş bi gebelikti. Ve suan son bir ayım kaldı, allahım inşallah bu süpriz bebek evimize yuvamıza kalplerimize şifa verir tüm yaralarımızı sarar 🥹