1melekannesi3858 Hlmylmz_69 yapamıyorum canim yapsam bile bisey fayda etmiyo serklaj var bende rahim ağzı kapalı doktorlarda aliyim demiyo salak gibiler
Fdmk 1melekannesi3858 Burda herkes birbirine soru sormuyormu öylesine sordum seni tanımam etmem öylesine yani bir sebebi yok
3Tospikannesi 1melekannesi3858 😂😂😂😂 bacım burda açık açık cinsellik yazıyorlar ben normal konuşuyorum ya 😂😂
1melekannesi3858 3Tospikannesi he valla kuzu sende haklısın adamlar onu bosver pozisyon Bile soruyorlar ya 😀🤣🤣
3Tospikannesi 1melekannesi3858 @Ulvana kızlar dua edin ya sırtımda biraz ağrı var bebiş geceden beri çok topluyor kendini nefesimi kesiyor sanki heran bişeyler olacakmış gibi 😊
1melekannesi3858 3Tospikannesi hadi inşallah canim benim inslalah keşke birimizden birimiz dogursak hayırlısı ile Rabbım Bi avazda kurtarsin
3Tospikannesi Youngmotherr 😂😂😂 benimki senden korkuyor demek ki çıkmıyor çek kız gözlerini üstümüzden 😂 valla afedersin öyle bir baskı yapıyor ki vajinam yanıyor akacak patlıcak bişeyler gibi Ama tık yok senin yüzünden demek ki 😂😂😂
1melekannesi3858 Youngmotherr neyse sabır et diyecem de artık riskli bi haftaya da girmişsin kız hani sen bugün doğuruyordun ne oldu bu arada 🤣🤣🤣🤣
Youngmotherr 1melekannesi3858 kız bana kalsa her gün doğuruyorum djskjsks sancılarım vardı doktoruma gittim nstde sancım çıktı ama azdı o yüzden 1 hafta daha bekleyelim dedi bebek yaşlandı içeride ya
1melekannesi3858 Youngmotherr aboo Bi hafta daha durursa kakasını yemez mi kaç günde bi muayne olacan o süreçte
3Tospikannesi Youngmotherr 😂😂 hiç tavsiye etmem ikisinin de götü ağır canım 😁 daha çıkmaya üşeniyorlar bunlar evliliği bile 40′ında yaparlar torunu da rüyamızda görürüz 😂