1prensesannesi_ EsraaaaK benim de son 16 gün kaldı kızıma kavuşmama normal istediğim için ne zaman gelicek bilmiyorum ama beni fazla bekletmesin istiyorum sizde Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🤗😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻
EsraaaaK Kubrakarahan inşallah teşekkür ederim☺️ darısı sizinde başınıza. Benim tek yumurta ikizi oldugu için 35. Haftada oluyor☺️
Kubrakarahan EsraaaaK Ay ikizmi🥳🥳🥳😍😍😍hahaha bi kazandan cıkartıcaksın hadi yine iyisin🥰yarın yorucu ama güzel bi gün olucak bence bol bol dinlen uykusuz geceler başlıyor 🥳🥳🙏
EsraaaaK 1prensesannesi_ hayırlısı olsun hakkınızda inşallah sizinde çok az kalmış herşey gönlünüzce olsun☺️🥰
1prensesannesi_ EsraaaaK Amin inşallah bnde bı an önce kavuşmak istiyorum ama nazlı kızım gelmiyor 🤗🤲🏻
Mariannaa Öğle 2 den beri yatıştayım, inşallah doğururum. 15. 08 olur tarih. Çok yoruldum dua istiyorum sizden 🥺🌺
EsraaaaK Mariannaa ayy hayırlısıyla kucagınıza alın inşallah sizde🤲🏽 herşey gönlünüzce olsun hızlıca geçsin gitsin☺️🥰
19982023 Seyma3534 korkma korkma Rabbim kolay getirsin inşallah sakin ol . Bir saate minnoşun kucağında olur ne kadar da güzel 😘 çıkınca bize de yaz nasıl geçtigini
EsraaaaK Seyma3534 hakkınızda hayırlısı olsun inşallah hiç korkmayın bence Allah yar ve yardımcınız olsun🥰🤲🏽
EsraaaaK Youngmotherr ooo siz baya yolu bitirmişsiniz uzatmaları oynuyorsunuz😂 hakkınızda hayırlısı olsun inşallah🤲🏽🥰