Shinepearly 37+2 oldum bi an önce doğsun istiyorum kızlar😞 çok sabırsızım aşırı. Ne yapabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum ❤️
Nurcihannan Shinepearly bende 36 hafta oldum. Artık cok ağırlaştım ağrısız bir geceyi unuttum. Biran önce sağsağlim alcam kızımı kucagıma
rabiakaraboga Shinepearly seni çok iyi anlıyorum bende 39+6 bugün kontrol vardı sancım vs hiç bi belirtim yok kız bebek erken gelir derler de yok özellikle bu haftam geçmek bilmedi ☺️
bsrabrna Shinepearly ahh ahh rabbim günah yazmasın ama bende doğurmak istiyorum artık 🥹 39+0 olduk bugün. Çrş kontrol var bakalım ne olacak 🥹🥹
Nrcn91 cokkasmabeabi 37+1 de dogunca ciger gelişimi ile ilgili sorun yaşanmadı dimi ? Bende 37+5 te dogurmak istiyorumda dogum günümde 😂😂😂😂
CemrePektas Shinepearly valla 39+0 ım. Şimdi doktordan geldim pes etmiş görüyorum seni dedi. Pes etmek değil de çok sıcak hocam dedim artık doğurmak istiyorum. 41+3 e kadar bekletirim daha vakti var dedi. Nasip yani 😂
CemrePektas mamyfat93 aynı,doktora gidiyorduk sanki dmi öyle hatırladım. Sat göre 39+0. Gelişime göre bir kaç gün önde. Ama doğuramadım doğuramıyorum😂😂
Hazalibis @Shinepearly 38 haftalığım bende aynı durumdayım sağlıkla doğsun artık diyorum. Korunmasız ilişki çaylar hurma derken 2 haftadır yapıyorum ama tık yok😅
_nigarr24_ Shinepearly o haftalarda herkes sabırsız oluyor. 35 den sonra sanki zaman geçmiyor🤭oğluşum 40+0 haftasında bile gelmek istemiyordu,1 cm açıklık vardı sadece o kadar. Ben de 40+1de zorla çıkardım bebişi 🤣
Mlke987 Shinepearly 36+4 bende doğurmak istiyorum çok sıcak uyku yok ağrılarım çok sağlıkla kucağıma almak istiyorum bir an önce
Mettilenmavi 39+5 te bekliyorum bende etrafımdan benden küçük haftaların doğurduğunu duyunca hiç doğuramıcam gibi geliyor nazlı kızım rahatı yerinde gelesi yok evdede herşeyi deniyorum ama tık yok